Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
Αρχικήseleo ΘέμαΜυστήριο με τον θάνατο της 3χρονης στη Θεσσαλονίκη - Νέες καταγγελίες από...

Μυστήριο με τον θάνατο της 3χρονης στη Θεσσαλονίκη – Νέες καταγγελίες από τους γονείς της

Σοβαρά ερωτήματα εγείρονται γύρω από τον θάνατο του 3χρονου κοριτσιού στη Θεσσαλονίκη, το οποίο νοσηλευόταν από τη Μεγάλη Τρίτη στο Γ.Ν. Παπαγεωργίου και το Σάββατο μεταφέρθηκε στο Ιπποκράτειο, όπου και τελικά κατέληξε μέσα σε 2,5 ώρες.

Η υπόθεση έχει συγκλονίσει την κοινή γνώμη και η οικογένειά της είναι απαρηγόρητη. Ήδη η οικογένεια έχει υποβάλλει μήνυση, για να διερευνηθούν πιθανές ιατρικές παραλήψεις, ενώ εντολή για έρευνα στα νοσοκομεία που εμπλέκονται έχει δώσει και ο υπουργός Υγείας, Θάνος Πλεύρης.

Ο δικηγόρος της οικογένειας, Νίκος Διαλυνάς, μιλώντας στην εκπομπή «Σήμερα» στον ΣΚΑΪ τόνισε ότι «μέχρι στιγμής δεν υπάρχουν συμπεράσματα για τα αίτια του θανάτου. Κατά την ταπεινή μου άποψη και με αυτά, τα οποία μου λένε οι ιατροδικαστές και κυρίως η τεχνική σύμβουλος, δεν προκύπτουν στοιχεία, γιατί δεν έχουμε τον ιατρικό φάκελο του παιδιού». Και συνέχισε: «Έκανα πριν από δύο ημέρες αίτηση κατασχέσεως του φακέλου στο Αστυνομικό Τμήμα κι εκεί με ενημέρωσαν ότι τον έχουν ζητήσει και οι αρμόδιοι. Ωστόσο, προκύπτει ένα σημαντικό ζήτημα. Όταν ζήτησε τον φάκελο η ιατροδικαστής, η οποία διενήργησε τη νεκροψία – νεκροτομή ή να της δοθεί, έστω, ένα ενημερωτικό σημείωμα για τον θάνατο της 3χρονης, δυστυχώς, δεν της δόθηκε κάτι. Δεν είχε καμία ενημέρωση».

 

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα