Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024
Αρχικήseleo ΘέμαΜυστήριο με διάρρηξη σε καφετέρια – Την ίδια ώρα με τη φονική...

Μυστήριο με διάρρηξη σε καφετέρια – Την ίδια ώρα με τη φονική ληστεία στο ψιλικατζίδικο στη Θεσσαλονίκη (Βίντεο)

Μυστήριο επικρατεί γύρω από μία διάρρηξη σε καφετέρια στη Θεσσαλονίκη που βρίσκεται σε μικρή απόσταση από το ψιλικατζίδικο, όπου έγινε η ληστεία μετά φόνου.

Αυτό που προκαλεί εντύπωση είναι ότι εκτός από την κοντινή απόσταση, η διάρρηξη έγινε την ίδια νύχτα και την ίδια ώρα με το σοκαριστικό περιστατικό στο κατάστημα ψιλικών. Το βίντεο που φέρνει στη δημοσιότητα το enikos.gr, είναι από κάμερα ασφαλείας της καφετέριας και σε αυτό φαίνεται η ημερομηνία και η ώρα.

Είναι ξημερώματα Σαββάτου, 6 Νοεμβρίου και το ρολόι δείχνει 4:05. Ένας άνδρας μπαίνει στην καφετέρια με ακάλυπτα τα χαρακτηριστικά του προσώπου του και αρχίζει να ψάχνει παντού για χρήματα ή πράγματα αξίας. Σημειώνεται ότι η καφετέρια βρίσκεται σε δρόμο που είναι κάθετος στην οδό Λαμπράκη, όπου βρίσκεται το ψιλικατζίδικο στην Τούμπα.Ο ιδιοκτήτης της καφετέριας, μιλώντας στο enikos.gr, περιγράφει πως το κατάστημά του βρίσκεται σε απόσταση χιλιομέτρου από το κατάστημα ψιλικών και ο ίδιος σοκαρίστηκε όταν συνειδητοποίησε ότι τα δύο περιστατικά έγιναν την ίδια ώρα.

Το βίντεο – ντοκουμέντο του enikos.gr από τη διάρρηξη σε καφετέρια στη Θεσσαλονίκη

Το μοιραίο βράδυ όπως λέει, ειδοποιήθηκε από την εταιρεία σεκιούριτι πως χτυπάει ο συναγερμός του καταστήματός του. Ο ίδιος έφτασε στο σημείο μαζί με την αστυνομία. Ωστόσο δεν υπήρχαν ίχνη παραβίασης, ούτε έλειπε κάτι και έτσι θεώρησαν πως η πόρτα δεν είχε σφραγιστεί καλά από τους εργαζόμενους που είχαν βραδινή βάρδια. Το πρωί, δέχτηκε παράπονα από την υπάλληλό του ότι οι βραδινοί δεν είχαν καθαρίσει και το πάτωμα κολλούσε. Απορημένος με τις συμπτώσεις, έψαξε τις κάμερες και έκπληκτος διαπίστωσε πως είχε πέσει θύμα διάρρηξης.

Αμέσως ενημέρωσε την Ασφάλεια Θεσσαλονίκης, δίνοντας έμφαση στην ώρα που έγινε η διάρρηξη. Ο ίδιος μάλιστα αναφέρει πως στην περιοχή, την ίδια νύχτα και σε μικρή απόσταση από το ψιλικατζίδικο, έγιναν κι άλλα παρόμοια περιστατικά, τέσσερα στο σύνολο. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι Αρχές έχουν στη διάθεσή τους το βίντεο από την καφετέρια, προκειμένου να δουν εάν ο άνδρας μοιάζει με τον δράστη στο ψιλικατζίδικο. Η πρώτη εικόνα είναι ότι η μοναδική ομοιότητα είναι το ύψος και επομένως τα δύο περιστατικά κατά πάσα πιθανότητα δεν συνδέονται μεταξύ τους.

 

 

Πηγή:enikos.gr

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα