Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
Αρχικήseleo ΘέμαΜπαράζ διαμαρτυριών σήμερα στη Θεσσαλονίκη

Μπαράζ διαμαρτυριών σήμερα στη Θεσσαλονίκη

Έξι συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας αναμένεται να πραγματοποιηθούν σήμερα στη Θεσσαλονίκη.

Αναλυτικά:

Στις 10.00  το πρωί, εργαζόμενοι στον  ΟΑΣΘ  θα συγκεντρωθούν μπροστά στο Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Θεσσαλονίκης. Διαβάστε κι εδώ.

Στη 13.00 το μεσημέρι  φοιτητικοί σύλλογοι του ΑΠΘ θα πραγματοποιήσουν συγκέντρωση διαμαρτυρίας  στην Καμάρα. Οι φοιτητές διαμαρτύρονται  κατά της Πανεπιστημιακής Αστυνομίας.

Στη 13.00 το μεσημέρι  φοιτητές του συλλόγου  του «μέτωπο αγώνα σπουδαστών» θα συγκεντρωθούν στο Άγαλμα Βενιζέλου. Οι φοιτητές διαμαρτύρονται  κατά της Πανεπιστημιακής Αστυνομίας.

Στη 13.00  το μεσημέρι, εργαζόμενοι στο Θεαγένειο θα πραγματοποιήσουν παράσταση διαμαρτυρίας για τα προβλήματα του κλάδου τους. Ζητούν να ληφθούν μέτρα για το ΕΣΥ.

Στις 14.00 το μεσημέρι,  εργαζόμενοι του Μετρό Θεσσαλονίκης θα πραγματοποιήσουν  διαμαρτυρία, στο εργοτάξιο του σταθμού Βενιζέλου. Οι εργαζόμενοι διαμαρτύρονται για τα προβλήματα του κλάδου τους.

Στις 19.00 το απόγευμα,   μέλη της ΕΔΥΕΘ θα διαμαρτυρηθούν για την αμυντική συμφωνία Ελλάδας – ΗΠΑ, στο Άγαλμα Βενιζέλου. Μετά το πέρας της συγκέντρωσης θα ακολουθήσει πορεία στους κεντρικούς δρόμους της πόλης.

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα