Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024
Αρχικήseleo ΘέμαΜητέρα 11χρονου στον Εύοσμο: Το παιδί μου υφίστατο μπούλινγκ από τη Δευτέρα...

Μητέρα 11χρονου στον Εύοσμο: Το παιδί μου υφίστατο μπούλινγκ από τη Δευτέρα δημοτικού (Βίντεο)

Το μπούλινγκ που υφίστατο ο γιός της επί δυόμιση χρόνια από συνομήλικους εντός και εκτός σχολείου εξιστόρησε στην ΕΡΤ και την εκπομπή «Συνδέσεις» η μητέρα που 11χρονου που μαχαιρώθηκε στην πλάτη στον Εύοσμο Θεσσαλονίκης.

«Το περιστατικό με το σουγιά ή την φαλτσέτα με το οποίο μαχαίρωσαν το παιδί στην πλάτη έγινε πριν από δυόμιση χρόνια» είπε η μητέρα του θύματος παιδικής βίας. Μετά τη δημοσιότητα που πήρε αυτό το περιστατικό η μητέρα του παιδιού μίλησε στην ΕΡΤ για το περιστατικό.

«Δεν μπορώ να γνωρίζω τι είχε συμβεί. Ότι και να έγινε δεν έχουν δικαίωμα να απλώνουν χέρι και να μαχαιρώνουν το παιδί» επισήμανε η μητέρα του παιδιού για το τραγικό περιστατικό.

«Καλέσαμε την αστυνομία, καταγράφηκε το περιστατικό. Το παιδί δεν έλεγε την αλήθεια γιατί είχαν απειλήσει το παιδί ότι θα το σκοτώσουν» ανέφερε. Ερωτηθείς για το αν συνομίλησαν με τους γονείς των παιδιών που έκαναν την παραβατική αυτή πράξη απάντησε ότι κάτι τέτοιο μέχρι σήμερα δεν έχει γίνει, αν και ξέρει ποιοι είναι οι δράστες της επίθεσης.

«Τα παιδιά μάς απείλησαν έξω από το σπίτι μας. Μου είπαν αν θα μιλήσω και πω κάτι θα έχουμε κακά ξεμπερδέματα γιατί οι γονείς τους κάποιοι είναι» υποστήριξε στην ΕΡΤ.

«Φοβηθήκαμε και δεν το συνεχίσαμε» είπε η μητέρα η οποία αναγκάστηκε να αλλάξει σχολικό περιβάλλον στο παιδί. «Συνεχίσαμε ένα χρόνο σε ιδιωτικό σχολείο. Ηρέμησαν αρκετά τα πράγματα αλλά δεν είχαμε ξανά περιστατικό μπούλινγκ» δήλωσε η μητέρα του 11χρονου παιδιού το οποίο πλέον φοιτά ξανά σε δημόσιο σχολείο.

«Το χτυπάνε ανεξέλεγκτα. Του βγάζουν συνέχεια τα γυαλιά του και τα πετάνε κάτω. Αυτό έγινε και μπροστά στον υποδιευθυντή» ανέφερε η μητέρα η οποία καταδίκασε την στάση των εκπαιδευτικών που θέλησαν να υποβαθμίσουν τα περιστατικά ενδοσχολικής βίας.

«Προχτές πήγα πάλι στο σχολείο και ο διευθυντής μας πέταξε έξω από γραφείο του γιατί δεν είχαμε ραντεβού» υποστήριξε η μητέρα καταγγέλοντας ότι τα περιστατικά βίας συνεχίζονται έως σήμερα.

Απαντώντας για τις επόμενες κινήσεις της οικογένειας μετά τη δημοσιοποίηση της υπόθεσης η μητέρα του 11χρονου σήμερα μαθητής είπε: «Θα κινηθούμε νομικά και ειδικά εναντίον του σχολείου» είπε η μητέρας τονίζοντας ότι τα παιδιά δεν φταίνε. «Έχουν μερίδιο ευθύνης και στο σχολείο γιατί περνάνε εκεί αρκετές ώρες», επισήμανε η μητέρα που δεν στέλνει το παιδί σχολείο γιατί φοβάται για την ασφάλειά του. Και όπως πρόσθεσε «δεν ενδιαφέρεται κανείς».

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα