Δευτέρα, 27 Μαΐου, 2024
Αρχικήseleo ΘέμαΜεσολόγγι: Μέσα σε καλαμιές βρέθηκε η σορός του Μπάμπη

Μεσολόγγι: Μέσα σε καλαμιές βρέθηκε η σορός του Μπάμπη

Στον αγνοούμενο Μπάμπη Κούτσικο ανήκει η σορός που εντοπίστηκε στην περιοχή της Ευαγγελιστρίας στο Μεσολόγγι. Η σορός εντοπίστηκε από ειδικά εκπαιδευμένο σκύλο, τη στιγμή που ο 50χρονος κρεοπώλης απολογούνταν στο δικαστικό μέγαρο, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές.

Σύμφωνα με πληροφορίες του reader.gr, η σορός ήταν καλυμμένη με λάσπες και κρυμμένη μέσα σε καλαμιές. Τα ρούχα δεν είχαν αφαιρεθεί και η σορός δεν είχε καλυφθεί με κλαδιά. Η σορός του Μπάμπη εντοπίστηκε από τον ειδικά εκπαιδευμένο σκύλο ανίχνευσης ανθρώπων και στο σημείο σπεύδει ιατροδικαστής.

Κατέρρευσε η μητέρα του Μπάμπη
Σε σύνδεση του τηλεοπτικού σταθμού MEGA με το Δικαστικό Μέγαρο Μεσολογγίου, όπου είναι σε εξέλιξη η απολογία του 50χρονου κρεοπώλη, επικράτησε ιδιαίτερη ένταση με τη μητέρα του αγνοουμένου να καταρρέει μόλις ενημερώνεται για την εύρεση της σορού.

«Βρέθηκε» ακούστηκε να λέει κάποιος από τους παριστάμενους, ενώ η αδελφή του Μπάμπη ζήτησε από την κάμερα να απομακρυνθεί. Στη συνέχεια, αναφέρθηκε πως πηγή από την οικογένεια επιβεβαίωσε ότι «βρέθηκε η σορός» του νεαρού.

Η οικογένεια του 31χρονου παραμένει στο σημείο, με τη μητέρα του να είναι σε άσχημη κατάσταση, όπως είναι φυσικό.

Απολογείται ο κρεοπώλης για την εξαφάνιση στο Μεσολόγγι
Την ίδια ώρα, συνεχίζεται η απολογία του κρεοπώλη με τις πληροφορίες να τον θέλουν να επιμένει στην έως τώρα στάση του. Μέχρι και τώρα, ο 50χρονος αρνείται την κατηγορία της ανθρωποκτονίας με δόλο και δεν δέχεται ότι είχε κάποια σχέση με την εξαφάνιση του 31χρονου. Ωστόσο, είναι πολλές οι αντιφάσεις στην κατάθεσή του, κάτι που δεν φαίνεται να αλλάζει τη στάση του.

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα