Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
Αρχικήseleo ΘέμαΜέρα γεμάτη ντέρμπι η Κυριακή

Μέρα γεμάτη ντέρμπι η Κυριακή

Η ερχόμενη Κυριακή είναι ονειρική για όποιον αγαπάει το ποδόσφαιρο. Από τις 17:15 και μέχρι τα μεσάνυχτα, επτά ντέρμπι σε κάθε γωνιά της Ευρώπης θα μας κρατούν συντροφιά. Δείτε τα φαβορί και στα επτά μεγάλα ματς από το Betcosmos.

Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ (20:30)

Ξεκινάμε από τα δικά μας και το παιχνίδι του Ολυμπιακού με τον ΠΑΟΚ. Τα δύο μεγαλύτερα φαβορί για την κατάκτηση του πρωταθλήματος και πρωτοπόροι της βαθμολογίας (πρώτος ο Ολυμπιακός με 14 βαθμούς, ακολουθεί ο ΠΑΟΚ με 13, όσους έχουν επίσης Βόλος και ΑΕΚ) κοντράρονται στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» του Φαλήρου. Οι «Ερυθρόλευκοι» είναι το φαβορί (1.90), ενώ η νίκη του ΠΑΟΚ δίνεται στο 4.05. Στο 3.35 η ισοπαλία

 

Μπαρτσελόνα – Ρεάλ Μαδρίτης (17:15)

To δημοφιλέστερο ποδοσφαιρικό ντέρμπι στον πλανήτη δεν είναι είναι άλλο από το ισπανικό «Ελ Κλάσικο». Ακόμα και τώρα, που και οι δύο είναι σε αντικειμενικά κάκιστη κατάσταση, είναι προφανές πως ένα ντέρμπι μεταξύ της Μπαρτσελόνα και της Ρεάλ Μαδρίτης μπορεί να μας εξιτάρει. Φαβορί δεν υπάρχει αφού τόσο ο γηπεδούχος όσο και ο φιλοξενούμενος προσφέρονται στο 2.50, με την ισοπαλία να παίζει στο 3.70. Ιδανικός τρόπος για να ξεκινήσει το απόγευμά μας, αφού είναι το πρώτο χρονικά από τα εμπορικά ματς της ημέρας.

 

Αγιαξ – Αϊντχόφεν (17:45)

Ξεκάθαρο φαβορί ο Αγιαξ (1.55) στο μεγάλο ντέρμπι με την PSV Αϊντχόφεν (5.00). Στο 4.40 η ισοπαλία. Η μεγάλη αυτή ψαλίδα στις αποδόσεις είναι απολύτως κατανοητή, καθώς ο Αγιαξ βρίσκεται σε δαιμονισμένη φόρμα και προέρχεται από άλλη μία εξωφρενική βραδιά στο Τσάμπιονς Λιγκ και ένα 4-0 επί της Μπορούσια Ντόρτμουντ.

 

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Λίβερπουλ (18:30)

Οι δύο πιο επιτυχημένες ομάδες της Αγγλίας, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και η Λίβερπουλ, έρχονται αντιμέτωπες για 208η φορά στην ιστορία τους, κοντά 130 χρόνια μετά το πρώτο τους ραντεβού. Η ιστορία τους είναι γεμάτη τρόπαια και επιτυχίες, όμως τα τελευταία χρόνια οι «Κόκκινοι Διάβολοι» διανύουν περίοδο κρίσης, ενώ η Λίβερπουλ έχει επιστρέψει στην ελίτ και στη διεκδίκηση του πρωταθλήματος και του Τσάμπιονς Λιγκ. Φιλοξενούμενη στο «Ολντ Τράφορντ» είναι οριακό φαβορί (2.30), ενώ η Γιουνάιτεντ προσφέρεται στο 2.95. Στο 3.60 η ισοπαλία.

 

Ρόμα – Νάπολι (19:00)

Ρόμα και Νάπολι κοντράρονται στο 169ο «Ντέρμπι ντελ Σόλε». Οι πιο δημοφιλείς ομάδες που δεν εδράζουν στον πλούσιο Βορρά ανέκαθεν διεκδικούσαν τον τίτλο του εκπρόσωπου της κεντρικής και νότιας Ιταλίας στην ελίτ του ποδοσφαίρου. Φέτος και οι δύο έχουν μεγάλους στόχους. Η φιλοξενούμενη Νάπολι έχει οκτώ νίκες στις οκτώ πρώτες αγωνιστικές, ένα ξεκίνημα που δεν έκανε ούτε στα χρόνια του Μαραντόνα. Η Ρόμα μπορεί να είναι 9 πόντους πίσω, όμως με τον Μουρίνιο στον πάγκο έχει κερδίσει τις εντυπώσεις. Οι αποδόσεις δεν μπορούν να κατασταλάξουν σε φαβορί για το ματς στο «Ολίμπικο» της Ρώμης. Γηπεδούχος και  φιλοξενούμενος παίζουν στο 2.60, με την ισοπαλία στο 3.45.

 

Ιντερ – Γιουβέντους (21:45)

Ιντερ – Γιουβέντους, ή Derby d’ Italia, όπως το βάφτισε το 1967 ο αθλητικογράφος Τζάνι Μπρέρα. Η Ιντερ διέκοψε πέρσι το σερί των εννέα τίτλων της Γιουβέντους στην Ιταλία και φέτος θέλει να επαναλάβει το θρίαμβο. Βρίσκεται 7 βαθμούς πίσω από τη Νάπολι και 5 πίσω από τη συμπολίτισσα Μίλαν, όμως ακόμα κι έτσι τα πράγματα είναι καλύτερα σε σχέση με τη Γιουβέντους. Η Γηραιά Κυρία ξεκίνησε με τέσσερις γκέλες (δύο ισοπαλίες και δύο ήττες), όμως έκτοτε μετρά τέσσερα νικηφόρα αποτελέσματα στη σειρά. Η Ιντερ έχει προβάδισμα για τη νίκη, σύμφωνα πάντα με τις αποδόσεις, αφού προσφέρεται στο 2.15, ενώ τη Γιουβέντους τη βρίσκουμε στο 3.30. Η ισοπαλία στο μεταξύ τους παιχνίδι βρίσκεται στο 3.60.

 

Μαρσέιγ – Παρί Σεν Ζερμέν (21:45)

Το γαλλικό «Κλασίκ» είναι η απόλυτη ποδοσφαιρική κόντρα στη Γαλλία. Μπορεί να μην έχει την πλούσια ιστορία άλλων ευρωπαϊκών ντέρμπι, όμως από το 1989 μέχρι σήμερα η κόντρα έχει φτάσει σε μεγάλα ύψη. Τα τελευταία χρόνια, η ζάπλουτη Παρί Σεν Ζερμέν μονοπωλεί τις νίκες στα ντέρμπι και έτσι είναι σχετικά φυσιολογικό να βλέπουμε την απόδοση του φιλοξενούμενου ακόμα και κάτω του 1.70. Στο 4.75 η νίκη της γηπεδούχου Μαρσέιγ στο «Βελοντρόμ», στο 4.15 η ισοπαλία

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα