Παρασκευή, 10 Μαΐου, 2024
Αρχικήseleo ΘέμαΛασπόνερο τρέχει από τις βρύσες σε περιοχές τις δυτικής Θεσσαλονίκης

Λασπόνερο τρέχει από τις βρύσες σε περιοχές τις δυτικής Θεσσαλονίκης

Σοβαρά προβλήματα με το νερό εξακολουθούν να αντιμετωπίζουν οι κάτοικοι του Ωραιοκάστρου, σε Δρυμό, Λιτή και Μελισσοχώρι.

Σύμφωνα με καταγγελίες κατοίκων, το νερό στις εν λόγω περιοχές παραμένει θολό, εκφράζοντας έντονη ανησυχία για την επικινδυνότητά του.

Οι δημότες διαμαρτύρονται, καθώς για αρκετά χρόνια το νερό δεν είναι πόσιμο, ενώ επιβαρύνονται οικονομικά με την αγορά εμφιαλωμένων νερών.

Στο Ράδιο Θεσσαλονίκη, παραχώρησε συνέντευξη η πρόεδρος της Δημόσιας Επιχείρησης Ύδρευσης και Αποχέτευσης Ωραιοκάστρου, Όλγα Γαβότση, τονίζοντας ότι “εξακολουθούν να εκτελούνται έργα υποδομής στην περιοχή. Τα έργα αφορούν στο δίκτυο ύδρευσης, αποχέτευσης και φυσικού αερίου”.

Η κα Γαβότση κατέστησε σαφές ότι το δίκτυο επιβαρύνεται με φερτά υλικά, μετά τις διακοπές υδροδότησης. “Το νερο στην περιοχή δεν είναι πόσιμο” τόνισε χαρακτηριστικά.

Ωστόσο, επανέλαβε ότι έχει υπογραφεί μνημόνιο συνεργασίας με την ΕΥΑΘ, το οποίο θα υλοποιηθεί σε βάθος χρόνου και θα λύσει το πρόβλημα της ποιότητας του νερού στην περιοχή.

Πηγή: rthess.gr

*φωτογραφία αρχείου

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα