Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024
Αρχικήseleo ΘέμαΛάρισα: Καρέ – καρέ το φονικό της γυναικοκτονίας στην Αγιά

Λάρισα: Καρέ – καρέ το φονικό της γυναικοκτονίας στην Αγιά

3 Αυγούστου 2021, Σωτηρίτσα Λάρισας. Από νωρίς το πρωί ο υδράργυρος ήταν πάνω από τους 30 βαθμούς Κελσίου και οι παραθεριστές ετοιμάζονταν για δροσερές βουτιές στα καταγάλανα νερά της παραλίας.

Στις 10.30 π.μ. όλα άλλαξαν. Σε γνωστή παραλιακή ταβέρνα – ουζερί ακούγονται πυροβολισμοί και ένας άντρας βγαίνει στον αύλειο χώρο της ταβέρνας κρατώντας πιστόλι και φωνάζει: «Σκότωσα τη γυναίκα μου, φωνάξτε την αστυνομία…».

Σε λίγα λεπτά καταφθάνει το περιπολικό και οι αστυνομικοί συλλαμβάνουν έναν 54χρονο άντρα που κρατούσε ακόμη το περίστροφο και τον οδηγούν στο αστυνομικό τμήμα.

Η φωνή του δράστη και ο κρότος των πυροβολισμών «πάγωσε» τους περίοικους, αλλά και τους αστυνομικούς. Λίγα λεπτά νωρίτερα ο 54χρονος είχε σκοτώσει με 8 πυροβολισμούς την 43χρονη γυναίκα του, η οποία εργαζόταν στην οικογενειακή ταβέρνα.

Το ζευγάρι ζούσε στην Αθήνα

Ο 54χρονος ήρθε από την Αθήνα, όπου εργάζεται ως ταξιτζής στη Λάρισα και σκότωσε την 43χρονη γυναίκα του. Ο 54χρονος είχε γνωρίσει και παντρευτεί την 43χρονη, όταν η γυναίκα ήταν μόλις 18 ετών και είχαν αποκτήσει μαζί τρία παιδιά, ηλικιών από 12 – 25 ετών.

Η 43χρονη έρχονταν τα καλοκαίρια στα παράλια της Λάρισας και βοηθούσε στην οικογενειακή επιχείρηση ταβέρνα – ουζερί, που βρίσκεται πάνω στον παραλιακό δρόμο της Σωτηρίτσας. Σύμφωνα με πληροφορίες το ζευγάρι είχε προβλήματα και η 43χρονη είχε ζητήσει από το δικηγόρο της να ξεκινήσει τις διαδικασίες για την έκδοση του διαζυγίου.

Έψαχνε τη δικηγόρο της 43χρονης!

Σοκαριστικές πληροφορίες έρχονται στο φως της δημοσιότητας όσο περνά η ώρα από την γυναικοκτονία που έχει συγκλονίσει το Πανελλήνιο και εξελίχθηκε στη Σωτηρίτσα με θύμα μια 43χρονη, η οποία έπεσε νεκρή από τους αλλεπάλληλους πυροβολισμούς του 54χρονου συζύγου της.

Σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές του larissanet.gr, μία ώρα πριν από το φονικό, περίπου στις 9.30 π.μ., ο 54χρονος βρίσκονταν στην πόλη της Λάρισας ζητώντας να συναντήσει τον δικηγόρο στον οποίο η σύζυγός του είχε αναθέσει την εκκίνηση των διαδικασιών για το διαζύγιό τους.

Ο 54χρονος δεν βρήκε τον δικηγόρο στο γραφείο του, ενώ στην συνέχεια τον κάλεσε τηλεφωνικά. Καθώς δεν υπήρχε καμία πρότερη ενημέρωση ή ραντεβού για αυτήν την συνάντηση, δεν  καταγράφεται άλλη επαφή – πέρα από το συγκεκριμένο τηλεφώνημα – με τον δικηγόρο.

Προφανώς, σε ότι αφορά την χρονική εξέλιξη των γεγονότων, ο 54χρονος αναχώρησε από τη Λάρισα με κατεύθυνση τη Σωτηρίτσα, όπου και σκότωσε την σύζυγό του…

Η ανακοίνωση της αστυνομίας

Στην αποτρόπαιη γυναικοκτονία της 43χρονης από τον 54χρονο σύζυγό της, το πρωί της Τρίτης στη Σωτηρίτσα του Δήμου Αγιάς, αναφέρεται σε ανακοίνωσή της η Αστυνομία.

Αναλυτικά, επισημαίνονται τα εξής:

«Συνελήφθη, άμεσα, σήμερα (03-08-2021) το πρωί σε περιοχή του Δήμου Αγιάς του νομού Λάρισας, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Λάρισας, ένας ημεδαπός, κατηγορούμενος για ανθρωποκτονία από πρόθεση και παράβαση του νόμου περί όπλων. Ειδικότερα, όπως προέκυψε, σήμερα το πρωί, ο δράστης μετέβη σε ταβέρνα όπου εργαζόταν η ημεδαπή σύζυγός του και με τη χρήση περιστρόφου παλαιού τύπου την πυροβόλησε σε διάφορα σημεία του σώματός της, τραυματίζοντάς την θανάσιμα.

Στη συνέχεια, ο δράστης τηλεφώνησε στις αστυνομικές Αρχές και ομολόγησε την πράξη του.Το περίστροφο κατασχέθηκε.

Ο συλληφθείς, με τη σε βάρος του σχηματισθείσα δικογραφία, θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας, ενώ την προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Λάρισας».

Πηγή: larissanet.gr

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα