Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024
Αρχικήseleo ΘέμαΚυριάκος Μητσοτάκης: Στο τέλος της τετραετίας οι εκλογές

Κυριάκος Μητσοτάκης: Στο τέλος της τετραετίας οι εκλογές

Στο τέλος της τετραετίας θα γίνουν οι εκλογές, επανέλαβε για άλλη μία φορά ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, κατά τη δευτερολογία του στη Βουλή για τις κοινωνικές πολιτικές της κυβέρνησης.

Ο κ. Μητσοτάκης εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση προς τον Αλέξη Τσίπρα για την περίοδο του 2015 λέγοντας ότι ο αρχηγός του ΣΥΡΙΖΑ- Προοδευτική Συμμαχία είπε τρεις φορές ψέματα στον ελληνικό λαό, προεκλογικά το 2014, στο δημοψήφισμα και στο τρίτο μνημόνιο.

Ο πρωθυπουργός, είπε ακόμη ότι οι ίδιες ερινύες κυνηγούν τόσο τον κ. Τσίπρα όσο και τον κ. Βαρουφάκη για το καταστροφικό εξάμηνο του 2015.

«Αν ήταν χρεοκοπημένη η χώρα το 2014 γιατί τάξατε στους Έλληνες όσα τάξατε; Γατί είπατε τέτοια ψέματα που ο λαός δεν έχει ξεχάσει; Όταν κλείσατε τις τράπεζες, οδηγήσατε τον λαό στην κάλπη να πει ένα ‘όχι’, που κανείς δεν κατάλαβε τι ήταν, και να κάνετε μια εμβληματική κωλοτούμπα λίγο αργότερα και να συμφωνήσετε για το τρίτο μνημόνιο» είπε ο κ. Μητσοτάκης.

«Γιατί από όλα αυτά είστε υπερήφανος, κ. Τσίπρα; Επειδή είπατε ψέματα τρεις φορές;» πρόσθεσε.

Για την αναφορά Τσίπρα περί Βατερλώ στην ομιλία του στο Ευρωκοινοβούλιο στο Στρασβούργο, ο πρωθυπουργός παρουσίασε φωτογραφία από ομιλία του Αλέξη Τσίπρα λέγοντας ότι στη δική του ομιλία ήταν «τρεις κι ο κούκος».

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα