Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
Αρχικήseleo ΘέμαΚολωνός: Προθεσμία για να απολογηθεί τη Δευτέρα πήρε ο 33χρονος για τον...

Κολωνός: Προθεσμία για να απολογηθεί τη Δευτέρα πήρε ο 33χρονος για τον βιασμό της 12χρονης – Πώς συνελήφθη

Στον εισαγγελέα μεταφέρθηκε σήμερα (15/10) ο τρίτος κατηγορούμενος που συνελήφθη το βράδυ της Παρασκευής για τον βιασμό της 12χρονης στον Κολωνό, ενώ πήρε προθεσμία για να απολογηθεί την ερχόμενη Δευτέρα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, πρόκειται για τον 33χρονο με το όνομα Α.Λ. ο οποίος ταυτοποιήθηκε και όπως προέκυψε είχε συναντηθεί τουλάχιστον δύο φορές με την 12χρονη.

Ο 33χρονος έπεσε στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. χθες το βράδυ μετά από ένταλμα σύλληψης.

Πρόκειται για πρόσωπο που προσέγγισε το κορίτσι μέσω της εφαρμογής ανώνυμων επικοινωνιών και στη συνέχεια συνευρέθηκε μαζί της δύο φορές.

Η 12χρονη αναγνώρισε το πρόσωπο του βιαστή της, ο οποίος συνελήφθη και πλέον θα οδηγηθεί άμεσα ενώπιον των ανακριτικών αρχών.

Πώς τον συνέλαβαν οι αστυνομικοί

Πληροφορίες αναφέρουν πως ο 33χρονος συνελήφθη στο Ανηλίκων, καθώς οι Αρχές φέρεται πως επικοινώνησαν μαζί του και του ζήτησαν απλώς να καταθέσει και όταν εκείνος πήγε στην αστυνομία, τον συνέλλαβαν.

Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. για τη σύλληψη του 33χρονου

Στην ανακοίνωση της αστυνομίας αναφέρεται πως ο 33χρονος κατηγορείται ότι προέβη σε γενετήσια πράξη με ανήλικη παθούσα.

Στο πλαίσιο διερευνώμενης υπόθεσης μαστροπείας στον Κολωνό, από την Υποδιεύθυνση Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, συνελήφθη δυνάμει εντάλματος, βραδινές ώρες της 14-10-2022, από αστυνομικούς της ανωτέρω Υπηρεσίας, 33χρονος ημεδαπός κατηγορούμενος για γενετήσια πράξη με ανήλικο συμπληρώσαντα και μη τα 12 έτη, έναντι αμοιβής, κατ’ εξακολούθηση.

Ο 33χρονος κατηγορείται ότι απέκτησε επαφή με την 12χρονη ανήλικη μέσω διαδικτυακής εφαρμογής συνομιλιών και ακολούθως συναντήθηκε μαζί της τουλάχιστον (2) φορές στην περιοχή των Σεπολίων και προέβη στην ανωτέρω αξιόποινη πράξη, έναντι αμοιβής.

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα