Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024
Αρχικήseleo ΘέμαΚιγκλιδώματα και αυστηρά μέτρα στον Άγιο Δημήτριο (ΦΩΤΟ)

Κιγκλιδώματα και αυστηρά μέτρα στον Άγιο Δημήτριο (ΦΩΤΟ)

Τη μνήμη του Αγίου Ενδόξου Μεγαλομάρτυρα Δημητρίου του Μυροβλήτου, τιμά σήμερα η Εκκλησία μας. Είναι ο πολιούχος της  Θεσσαλονίκης και τιμάται ιδιαίτερα στην πατρίδα μας.

Από τις 06.30 έως τις 10.30 στον Ιερό Ναό του Αγίου Δημητρίου θα τελείται το Αρχιερατικό Συλλείτουργο προεξάρχοντος του Παναγιοτάτου Μητροπολίτη Θεσσαλονίκης κ.κ. Ανθίμου. Στις 11.00 θα τελεστεί η Δοξολογία για την απελευθέρωση της πόλης.

Αυστηρά τα μέτρα της ΕΛ.ΑΣ για τον εορτασμό του Αγίου Δημητρίου στη Θεσσαλονίκη. Στο μεταξύ, έχουν τοποθετηθεί  κιγκλιδώματα περιμετρικά του Ιερού Ναού, ώστε να περιορίσουν την μαζική διέλευση των πιστών από την κεντρική είσοδο και να μην υπάρξουν εικόνες συνωστισμού

. Παράλληλα, σε ισχύ είναι από τα ξημερώματα κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην περιοχή πέριξ του Ιερού Ναού Αγίου Δημητρίου, στη Θεσσαλονίκη, λόγω της δοξολογίας που θα τελεστεί για τον σημερινό εορτασμό του πολιούχου της πόλης.

Σύμφωνα με την Τροχαία, έως τις 13:30 το μεσημέρι απαγορεύεται η στάση και στάθμευση των οχημάτων σε τμήματα των οδών Αγίου Δημητρίου, Κασσάνδρου, Μακεδονικής Αμύνης και Αριστοτέλους, όπως επίσης κατά μήκος της οδούς Σελεύκου. Παράλληλα, κατά τη διάρκεια της δοξολογίας δεν θα επιτρέπεται η κυκλοφορία όλων των οχημάτων στην οδό Αγίου Δημητρίου, στο τμήμα της από την οδό Λαγκαδά μέχρι την οδό Αγίου Νικολάου. Από το πρωί, γερανοί της Τροχαίας απομακρύνουν οχήματα που βρίσκονται σταθμευμένα σε σημεία όπου ισχύει η παραπάνω απαγόρευση και οι ιδιοκτήτες τους δεν φρόντισαν να τα απομακρύνουν.

 

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα

Εκτός Ευρωεκλογών οι Σπαρτιάτες