Κυριακή, 8 Σεπτεμβρίου, 2024
Αρχικήseleo ΘέμαΚατερίνη: Συνελήφθη Σκοπιανός για κλοπές σε βάρος λουόμενων σε παραλιακές περιοχές

Κατερίνη: Συνελήφθη Σκοπιανός για κλοπές σε βάρος λουόμενων σε παραλιακές περιοχές

Στην σύλληψη ενός 45χρονου Σκοπιανού για κλοπές σε βάρος λουόμενων σε παραθαλάσσια περιοχή της Κατερίνης προχώρησαν την Κυριακή 14 Ιουλίου οι αστυνομικές αρχές.

Συγκεκριμένα ο Βαλκάνιος δράστης το απόγευμα του Σαββάτου 12 Ιουλίου αφαίρεσε από 35χρονο Ρουμάνο λουόμενο σε παραλιακή περιοχή της Κατερίνης, μία τσάντα που περιείχε το χρηματικό ποσό των 180 ευρώ, το χρηματικό ποσό των 1.000 RON (νόμισμα Ρουμανίας), δύο κινητά τηλέφωνα αξίας 600 ευρώ, μία τραπεζική κάρτα και διάφορα προσωπικά έγγραφα και αντικείμενα, σύμφωνα με δήλωση του παθόντα. Αντίστοιχα το πρωί της Κυριακής 14 Ιουλίου εντοπίστηκε σε διπλανή παραλία στην Κατερίνη, από αστυνομικούς με ποδήλατα του Αστυνομικού Τμήματος Κατερίνης και προ επικείμενου ελέγχου, πέταξε στο οδόστρωμα ένα πορτοφόλι, το οποίο περιείχε το χρηματικό ποσό των 160 ευρώ και το χρηματικό ποσό των 1.640 δηναρίων Σερβίας, το οποίο και κατασχέθηκε.

Η έρευνα των αστυνομικών συνεχίζεται για να εξακριβωθεί η τυχόν συμμετοχή του και σε άλλες παρόμοιες αξιόποινες πράξεις. Για την υπόθεση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Κατερίνης.

Πηγή:ertnews.gr

- Advertisement -

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας



Διαβάστε Ακόμα