Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
Αρχικήseleo ΘέμαΚαταδικάζει τα επεισόδια στο ΕΠΑΛ Σταυρούπολης ο πρόεδρος της Ένωσης Γονέων και...

Καταδικάζει τα επεισόδια στο ΕΠΑΛ Σταυρούπολης ο πρόεδρος της Ένωσης Γονέων και Κηδεμόνων Κ. Μακεδονίας

Τα επεισόδια στο ΕΠΑΛ Σταυρούπολης καταδικάζει ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Ενώσεων Γονέων και Κηδεμόνων Κεντρικής Μακεδονίας Θανάσης Κοκόνας.

Σε δηλώσεις του λίγο πριν από τον νέο κύκλο επεισοδίων που σημειώθηκε νωρίτερα το πρωί στο ΕΠΑΛ Σταυρούπολης, ο κ. Κοκόνας ανέφερε χαρακτηριστικά: «Η Ομοσπονδία καταδικάζει τη χθεσινή επίθεση από μερίδα αγνώστων προς εμάς στοιχείων, κυρίως, όχι μαθητών. Το σύνολο της εκπαιδευτικής κοινότητας έχει απομονώσει τέτοια στοιχεία που καμιά σχέση δεν έχουν με τους μαθητές και με την εκπαιδευτική διαδικασία. Μας δημιουργεί μεγάλο προβληματισμό ότι βγήκαν και μπήκαν συντεταγμένα μέσα από το σχολείο χωρίς να υπάρξει καμιά παρέμβαση, την ώρα που δεκάδες σύλλογοι εμποδίζονται, όταν χρειάζονται να μπουν μέσα στο σχολείο».

Ταυτόχρονα, κάλεσε «τους μαθητές, τους εκπαιδευτικούς, τους γονείς, να βάλουν στην άκρη τέτοιες ενέργειες, να τις απομονώσουν, όπως έκανε το σύνολο της μαθητικής κοινότητας όλο το προηγούμενο διάστημα μέσα στο σχολείο, που με αγωνιστικές διεργασίες προώθησαν όλα τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι μαθητές στην επαγγελματική εκπαίδευση».

Ερωτηθείς εάν υπάρχει ενημέρωση για αντίστοιχες εικόνες και σε άλλα σχολεία, ο κ. Κοκόνας απάντησε πως «δεν έχουμε εικόνα για άλλα σχολεία, οργανωμένα να εμφανίζονται επιθέσεις εξωσχολικών ή να εφορμούν μέσα από το σχολείο. Γι’ αυτό λέμε πως είναι λίγες οι περιπτώσεις και πρέπει να δρομολογηθούν».

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα