Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024
Αρχικήseleo ΘέμαΚαταδίωξη διακινητή μεταναστών στο κέντρο της Θεσσαλονίκης

Καταδίωξη διακινητή μεταναστών στο κέντρο της Θεσσαλονίκης

Η άμεση κινητοποίηση και η συνεργασία μεταξύ αστυνομικών Υπηρεσιών της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης είχε ως αποτέλεσμα την ακινητοποίηση οχήματος που μετέφερε παράτυπους μετανάστες και τη σύλληψη του διακινητή.

Ειδικότερα, πρώτες πρωινές ώρες σήμερα στο κέντρο της πόλης, αστυνομικοί της Διεύθυνσης Άμεσης Δράσης Θεσσαλονίκης επιχείρησαν να ελέγξουν Ι.Χ.Ε αυτοκίνητο, ο οδηγός του οποίου ανέπτυξε ταχύτητα προκειμένου να διαφύγει.

Το όχημα ακινητοποιήθηκε στην περιοχή της Πολίχνης με τη συνδρομή περιπολικών των Διευθύνσεων Αστυνομίας, Ασφαλείας και Τροχαίας Θεσσαλονίκης, όπου ο 18χρονος αλλοδαπός οδηγός του οχήματος και τρεις μεταφερόμενοι αλλοδαποί επιχείρησαν να διαφύγουν πεζή, πλην όμως συνελήφθησαν. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο οδηγός του αυτοκινήτου πραγματοποίησε επικίνδυνους ελιγμούς, προσέκρουσε σε περιπολικό και ένα σταθμευμένο αυτοκίνητο, καθώς επίσης διαπιστώθηκε ότι το όχημα είχε κλαπεί τις προηγούμενες ημέρες από περιοχή της Αττικής.Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα