Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
Αρχικήseleo ΘέμαΚαταγγελία για επεισόδιο ενδοοικογενειακής βίας στην Ορμύλια Χαλκιδικής

Καταγγελία για επεισόδιο ενδοοικογενειακής βίας στην Ορμύλια Χαλκιδικής

Αναστάτωση επικράτησε το Σαββατοκύριακο στην Ορμύλια Χαλκιδικής, μετά από επεισόδιο ενδοοικογενειακής βίας, σε βάρος 73χρονης και της 56χρονης κόρης της.
Αναλυτικότερα το μεσημέρι της Κυριακής 28 Αυγούστου η 73χρονη και η κόρη της κατήγγειλαν στο Αστυνομικό Τμήμα Πολυγύρου ότι την προηγούμενη ημέρα ο 80χρονος, σύζυγος της 73χρονης και πατέρας της 56χρονης, τις εξύβρισε και τις απείλησε.

Παράλληλα κατήγγειλαν ότι ο 80χρονος έχει στην κατοχή του κυνηγετική καραμπίνα, της οποίας η άδεια έχει λήξει. Μετά από μήνυση κατά του 80χρονου για εξύβριση και απειλή, η Αστυνομία τον αναζήτησε, χωρίς ωστόσο να τον εντοπίσει, καθώς ο ηλικιωμένος διέφυγε για να αποφύγει τη σύλληψη στα πλαίσια του αυτοφώρου.

Για το περιστατικό σημειώνεται ότι έχει ενημερωθεί η Εισαγγελία.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του halkidikifocus αποτελούσε “κοινό μυστικό” η βίαιη συμπεριφορά του 80χρονου και οι συχνοί καυγάδες, που ξέφευγαν από τους τοίχους του σπιτιού του και ακούγονταν στα γύρω σπίτια, με τους κατοίκους του χωριού να εκφράζουν φόβους για θλιβερή κατάληξη στο δράμα που ζούσαν οι δύο γυναίκες.

Πάντως σύμφωνα με πληροφορίες, η δύο γυναίκες φιλοξενούνται σε ασφαλές σπίτι, ώστε να αποφύγουν συνέχεια του επεισοδίου.

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα