Τρίτη, 14 Μαΐου, 2024
Αρχικήseleo ΘέμαΚαταγγελία - Αστυνομικοί στη Θεσσαλονίκη, χτυπούν και συλλαμβάνουν ανυποψίαστο υποψήφιο διδάκτορα ...

Καταγγελία – Αστυνομικοί στη Θεσσαλονίκη, χτυπούν και συλλαμβάνουν ανυποψίαστο υποψήφιο διδάκτορα (Βίντεο)

Αντιδράσεις έχει προκαλέσει  το βίντεο, με πρωταγωνιστή έναν υποψήφιο διδάκτορα της σχολής Ηλεκτρολόγων Μηχανολόγων του ΑΠΘ να είναι τραυματισμένος.

Σύμφωνα με τα όσα λέει ο ίδιος στο παρακάτω βίντεο πήγαινε στην δουλειά του στο Πανεπιστήμιο όταν έπεσε πάνω στα επεισόδιο που γίνονταν εκείνη τη στιγμή και άρχισε να τρέχει για να ξεφύγει από εκεί.

Oι αστυνομικοί θεώρησαν πως συμμετείχε και αυτός και έσπευσαν να τον συλλάβουν, μόνο που κατά την διάρκεια της προσπάθειας περιορισμού του, σύμφωνα με την καταγγελία χτυπήθηκε από τους άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ.

Διαβάστε αναλυτικά την ανακοίνωση   της ομάδας «Μένουμε Ενεργοί»

Αυτός είναι ο προάγγελος της πανεπιστημιακής αστυνομίας. Σήμερα μετά την τεράστια πανεκπαιδευτική διαδήλωση στη Θεσσαλονίκη, οι εντολοδόχοι της κυβέρνησης βγήκαν παγανιά (όπως και σε άλλες πόλεις) για να «ελέγξουν», να τραμπουκίσουν, να δημιουργήσουν ένταση από το πουθενά.Στην Θεσσαλονίκη, όπως θα δείτε και στο βίντεο χτυπούν και συλλαμβάνουν υποψήφιο διδάκτορα της σχολής Ηλεκτρολόγων Μηχανολόγων του ΑΠΘ την ώρα που πήγαινε στο πανεπιστήμιο, δηλαδή στη δουλειά του, προφανώς χωρίς κανέναν απολύτως λόγο. Δεν θα τους άρεσε η εμφάνιση του; Ή τι δουλειά μπορεί να είχε στο πανεπιστήμιο; Προφανώς δεν θα σκεφτούμε πως και τι σκέφτηκαν οι άνθρωποι που πληρώνονται για να τραμπουκίζουν και να δέρνουν.Δεν μπορούμε να μη σχολιάσουμε την υποκρισία σε όλο της το μεγαλείο, που μιλά για τους άριστους, το braindrain κοκ. και την επόμενη στιγμή χτυπά φοιτητές και εργαζόμενους. Είναι η ίδια ακριβώς υποκρισία της αντιμετώπισης των ηρώων υγειονομικών, και των διώξεων τους όταν διεκδικούν τα αυτονόητα. Δεν θα σας περάσει! Να αφεθεί ελεύθερος δίχως κατηγορίες ο Υποψήφιος Διδάκτορας του ΑΠΘ! Κάτω το ν/σ Κεραμέως. Έξω η αστυνομία από τις σχολές!

Δείτε το σχετικό βίντεο. 

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα