Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
Αρχικήseleo ΘέμαΚαπραβέλος για Παπανικολάου: ''Ξεκινά πάλι σήμερα μία εφημερία με μηδέν κλίνες'' (Βίντεο)

Καπραβέλος για Παπανικολάου: ”Ξεκινά πάλι σήμερα μία εφημερία με μηδέν κλίνες” (Βίντεο)

«Είμαστε σε μια φάση έξαρσης με τραγικές συνέπειες», είπε στο «Ώρα Ελλάδος» στο Open ο διευθυντής στη Β’ ΜΕΘ στο «Παπανικολάου»,  Νίκος Καπραβέλος.

«Ξεκινά πάλι σήμερα μία εφημερία με μηδέν κλίνες. Από την Αθήνα ανεβαίνουν εσπευσμένα για να ανοίξουν τις εννέα κλίνες που είναι κλειστές, αυτό θα είναι μία μεγάλη βοήθεια. Εντατικολόγους, έχουμε 17 υποψήφιους που περιμένουν την πρόσληψη στο νοσοκομείο, πρέπει να πάρουμε τα μέτρα μας», πρόσθεσε ο διευθυντής στη Β’ ΜΕΘ στο «Παπανικολάου».

«Γυρνάμε γύρω γύρω από το πρόβλημα και δυσκολεύουμε τη λύση. Η λύση είναι οι εμβολιασμοί. Έχουμε πολύ μεγάλη θνητότητα, δεν είναι μόνον τα κρούσματα, εμάς μας ανησυχούν οι προσελεύσεις. Έχουμε ανοίξει και άλλες κλίνες απλές. Η λύση του προβλήματος είναι η επέκταση της υποχρεωτικότητας των εμβολιασμών», είπε ο Νίκος Καπραβέλος. «Κάνω έκκληση να βρεθεί λύση για την επέκταση της υποχρεωτικότητας… ή θα εμβολιαστούμε όλοι ή θα κλειστούμε στα σπίτια μας για να μην πεθάνουμε», τόνισε.
«Χάνουμε εξήντα ανθρώπους την ημέρα κι εμείς τσακωνόμαστε για τα τεστ», τόνισε και συμπλήρωσε: «Η εξουθένωση είναι τρομερή δεν αντέχει άλλο το σύστημα υγείας». «Οι ασθενείς που έρχονται με το 4ο κύμα είναι πιο βαριά», υποστήριξε ο κ. Καπραβέλος.

 

 

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα