Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
Αρχικήseleo ΘέμαΚαπραβέλος: «Απαράδεκτες οι εικόνες συνωστισμού στην αγορά» – Τι είπε για τη...

Καπραβέλος: «Απαράδεκτες οι εικόνες συνωστισμού στην αγορά» – Τι είπε για τη χρήση κολχικίνης (Βίντεο)

Απαράδεκτες χαρακτήρισε τις εικόνες συνωστισμού που σημειώθηκαν μετά το άνοιγμα της αγοράς, ο διευθυντής της Β’ ΜΕΘ του «Γ. Παπανικολάου» Νίκος Καπραβέλος, μιλώντας στο ΜΕGA ενώ παρουσιάστηκε επιφυλακτικός για τη χρήση της κολχικίνης ως όπλο απέναντι στον κορωνοϊό

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΙ ΕΔΩ – Νίκος Σύψας για τις ουρές σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα: Με αυτές τις εικόνες δεν μπορεί να παραμείνει ανοιχτή η αγορά (Βίντεο)

«Αυτές οι εικόνες ήταν η αιτία που είχαμε την διασπορά του δεύτερου κύματος στη Θεσσαλονίκη. Από τη στιγμή που έχουμε όλα τα επιστημονικά δεδομένα και από τη στιγμή που η αγορά άνοιξε με προϋποθέσεις, είναι ώρα η πολιτεία να πάρει μέτρα τουλάχιστον χρονικού περιορισμού των μετακινήσεων» δήλωσε χαρακτηριστικά ο κ. Καπραβέλος, εκφράζοντας τους φόβους του για τρίτο κύμα πανδημίας, το οποίο όπως υποστήριξε τα νοσοκομεία της χώρα δεν θα μπορέσουν να αντέξουν.

Αναφορικά για τη χρήση και τη δραστικότητας της κολχικίνης ως όπλο απέναντι στον κορωνοϊό, ο κ. Καπραβέλος δήλωσε πως είναι ένα φάρμακο το οποίο είναι στη φαρέτρα μας, ωστόσο είναι βιαστικό να βγάζουμε συμπεράσματα καθώς πρόκειται για ένα φάρμακο με πολλές παρενέργειες που μπορεί να δημιουργήσει πολλές επιπλοκές.

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας



Διαβάστε Ακόμα