Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024
Αρχικήseleo ΘέμαΚαβάλα: Τη διαδρομή του δράστη εξετάζουν οι Αρχές – Πού στρέφονται οι...

Καβάλα: Τη διαδρομή του δράστη εξετάζουν οι Αρχές – Πού στρέφονται οι έρευνες

Νέα στοιχεία έχουν προκύψει στην έρευνα των Αρχών σχετικά με τη δολοφονία ενός 52χρονου στην Χρυσούπολη Καβάλας.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του MEGA και του δημοσιογράφου των εφημερίδων «Τα ΝΕΑ» και «Το ΒΗΜΑ», Βασίλη Λαμπρόπουλου, η αστυνομία έχει στην κατοχή της υλικό από κάμερες ασφαλείας που δείχνουν τη διαδρομή του δράστη προς και από το εργοστάσιο στο οποίο εργαζόταν ο 52χρονος και όπου δολοφονήθηκε.

Η ΕΛ.ΑΣ έχει συλλέξει ίχνη του δράστη από ένα χωράφι δίπλα στα εργοστάσιο το οποίο χρησιμοποίησε για τη διαφυγή του μετά τον πυροβολισμό, το οποίο είχε εκχερσωθεί πρόσφατα, συνεπώς είχαν μείνει τα ίχνη του δράστη στο χώμα.

150 μέτρα από το χωράφι αυτό, ο δράστης είχε αφήσει τη μοτοσυκλέτα στην οποία επιβιβάστηκε μετά το έγκλημα και με την οποία έφτασε μέχρι την Χρυσούπολη.

Κάμερες ασφαλείας έχουν καταγράψει τη διαδρομή αυτή, με το υλικό να αξιολογείται από την αστυνομία, καθώς μπορεί να φανερώσει τον τελικό προορισμό του δολοφόνου.

Συλλέγουν μαρτυρίες

Την ιδιά ώρα, οι έρευνες συνεχίζονται, με τους αστυνομικούς να συγκεντρώνουν μαρτυρίες για τον 52χρονο και όλα τα ενδεχόμενα να εξετάζονται.

Μέχρι στιγμής έχει διαπιστωθεί ότι το θύμα δεν είχε κάποια προστριβή στην επαγγελματική αλλά ούτε και στην προσωπική του ζωή, με τις έρευνες να εστιάζονται και στον κυνηγετικό σύλλογο στον οποίο άνηκε ο 52χρονος.

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα