Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024
Αρχικήseleo ΘέμαΙ.Κωτσιόπουλος: Οι εισαγωγές στη Θεσσαλονίκη έχουν σταθεροποιηθεί σε υψηλά επίπεδα

Ι.Κωτσιόπουλος: Οι εισαγωγές στη Θεσσαλονίκη έχουν σταθεροποιηθεί σε υψηλά επίπεδα

Επίσκεψη στη Βόρεια Ελλάδα πραγματοποιεί από χθες ο Γενικός Γραμματέας Υπηρεσιών Υγείας Γιάννης Κωτσιόπουλος. Σκοπός της επίσκεψης είναι η επικαιροποίηση του επιχειρησιακού σχεδιασμού για την Βόρεια Ελλάδα, ο συντονισμός όλων των υγειονομικών σχηματισμών, καθώς και η ενημέρωση των τοπικών φορέων για την κατάσταση του Εθνικού Συστήματος Υγείας.

Σήμερα,  ο κ. Κωτσιόπουλος θα συναντηθεί με τον Υφυπουργό Εσωτερικών, αρμόδιο για θέματα Μακεδονίας-Θράκης, Σταύρο Καλαφάτη, το Δήμαρχο Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνο Ζέρβα και τον Πρόεδρο του Ιατρικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης Νικόλαο Νίτσα.

Ο ίδιος μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων της ΕΡΤ3 τόνισε ότι οι μονάδες ΜΕΘ στη Θεσσαλονίκη έχουν αυξηθεί και πρόσθεσε ότι θα ζητηθεί η συνδρομή τόσο των ιδιωτικών κλινικών όσο και του στρατού.

Ο κ. Κωτσιόπουλος επισήμανε ότι η κατάσταση στη Θεσσαλονίκη είναι διαχειρίσιμη αν και οι εισαγωγές έχουν σταθεροποιηθεί σε υψηλά επίπεδα. Θα ζητηθεί η συνδρομή του 424 Γενικό Στρατιωτικό Νοσοκομείο Εκπαιδεύσεως σε κλίνες, αλλά και ΜΕΘ covid-19 πρόσθεσε και καταλήγοντας αποκάλυψε ότι ο εμβολιασμός έχει φτάσει στο 80% στους γιατρούς και στο 60% στους νοσηλευτές.

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα