Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024
Αρχικήseleo ΘέμαΙσπανική... πρεμιέρα με ποντάρισμα στο 1.93

Ισπανική… πρεμιέρα με ποντάρισμα στο 1.93

 

 

Προκύπτει αξιόλογο σημείο από την πρεμιέρα της Ισπανικής La Liga και το Σεβίλλη-Βαλένθια στο Betmarket.gr!

Πρεμιέρα στην Ισπανία (Σεβίλλη-Βαλένθια και Αλμερία – Βαγιεκάνο), πρεμιέρα και στη στήλη μας με προγνωστικά στοιχήματος (11/08/23)! Έρχεται και την άλλη εβδομάδα το Μεξικό για να δέσει το γλυκό! Γράφει ο Παναγιώτης Διόλατζης.

Εδώ, θα αναλύουμε και θα δίνουμε προτάσεις για τα ματς της ημέρας στις προαναφερθείσες χώρες. Ανεξαρτήτως του τελικού αποτελέσματος, είναι δεδομένο ότι κάθε επιλογή θα είναι επαρκώς δικαιολογημένη. Θα παίζουμε μονά, δυάδες, μαξ τριάδες ώστε να μας πλήττει όσο το δυνατόν λιγότερο η γκανιότα.

Επίσης, οι αποδόσεις θα είναι όσο γίνεται safe, ώστε να μπορούν να παίξουν άνετα και τα «γερά πορτοφόλια» και όσοι πηγαίνουν για το μεροκάματο.

Πρόταση ή προτάσεις θα έχουμε κάθε μέρα που κυλάει το τόπι σε Ισπανία και Μεξικό. Σε καμία περίπτωση, όμως, δεν θα είναι… τραβηγμένες από τα μαλλιά. Εννοείται ότι δίνουμε ό,τι παίζουμε κι εμείς.

Τέλος, σε κάθε νέο κείμενο θα κάνουμε εκτενή αναφορά στα πεπραγμένα του προηγούμενου. Τα ματς που προτείνουμε άλλωστε, τα παρακολουθούμε πάντα από το πρώτο έως το τελευταίο σφύριγμα.

Προγνωστικά Σεβίλλη – Βαλένθια 11/08/23

Αφού είπαμε τα… διαδικαστικά, πάμε και στα στοιχηματικά. Έχουμε πρεμιέρα σε Α’ (δύο αγώνες) και Β’ Ισπανίας (δύο κι εδώ). Στις πρώτες αγωνιστικές θα είμαστε συγκρατημένοι (πλην εξαιρέσεων), διότι οι ομάδες ακόμη μοντάρονται και δεν έχουν ολοκληρώσει τις μεταγραφικές τους κινήσεις. Ιδίως οι «μικρές» της Πριμέρα και οι περισσότερες στη Σεγούντα κινούνται σε μεγάλο βαθμό σοβαρά στο δεύτερο 15νθήμερο του Αυγούστου (παίρνουν ό,τι… περισσέψει από τα «θηρία»).

Με ένα ματς από την Πριμέρα θα ασχοληθούμε, Σεβίλλη – Βαλένθια. Διεξάγεται σήμερα ένεκα του Σούπερ Καπ που έχουν οι Ανδαλουσιάνοι την ερχόμενη Τετάρτη με τη Μάντσεστερ Σίτι στην Αθήνα.

Η Σεβίλλη τη δεδομένη χρονική στιγμή είναι πάνω – κάτω ίδια με πέρυσι. Αυτό δεν θεωρείται κακό, καθώς ολοκλήρωσε τη σεζόν με την κατάκτηση του Γιουρόπα που την έστειλε στο φετινό Τσάμπιονς Λιγκ και με 6-3-3 στα τελευταία 12 ματς στο πρωτάθλημα. Μπορεί η επίδοση να μη φαίνεται καλή, αλλά εδώ είναι μία από τις περιπτώσεις που οι αριθμοί δεν λένε πάντα την αλήθεια! Κάνουμε μία παρέκκλιση για να δούμε το γιατί.

Η πρώτη ήττα προήλθε από τη Χιρόνα (0-2 την 1/5, Δευτέρα) σε ένα ματς όπου, εκτός του ότι δεν της… βγήκε (1.41 xG, 23 τελικές, ένα δοκάρι και έξι επεμβάσεις ο αντίπαλος κίπερ), προέβη σε ροτέισον, διότι ήταν το έκτο παιχνίδι σε διάστημα 19 ημερών! Και ακολούθησε και η Εσπανιόλ (3-2) τρία 24ωρα μετά!

Η δεύτερη ήταν από τη Ρεάλ Μαδρίτης (1-2) παρότι προηγήθηκε νωρίς (3’ με τον Ράφα Μιρ). Διεξήχθη πέντε 24ωρα πριν τον μεγάλο τελικό του Γιουρόπα με τη Ρόμα (1-1 καν. διάρκεια – παράταση, 4-1 πέναλτι)! Καταλαβαίνετε που είχε το μυαλό!

Η τρίτη συνέβη στο «Σαν Σεμπαστιάν» (2-1 από τη Σοσιεδάδ) την τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος. Με το που ολοκληρώθηκε ο τελικός του Γιουρόπα (Τετάρτη), ο «1» των Βάσκων άρχισε να πέφτει γοργά από το 1,90 – 1,95 που είχε ανοίξει (ήταν αδιάφοροι οι ίδιοι και κυνηγούσαν την έξοδο στο Κόνφερενς οι Ανδαλουσιάνοι). Έφτασε στο 1,50 λίγο πριν την έναρξη του αγώνα (Κυριακή)! Λογικό, αφού πήγε για… τουρισμό η ομάδα του Μεντιλιμπάρ.

Οι ισοπαλίες ήταν με Θέλτα (2-2), την οποία κέρδιζε 2-0 μέχρι το 89’! Ευτυχώς για τους παίκτες του στοιχήματος που είχαν ποντάρει τον «1» υπήρχε η πρώιμη πληρωμή.

Με τη μισητή Μπέτις (0-0, μονότερμα υπέρ της στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα).

Με την υποβιβασμένη Έλτσε (1-1), επειδή ο Παπέ Γκεγέ έκρινε σκόπιμο να κάνει φάουλ για αποβολή στο κέντρο μόλις στο 18ο λεπτό (νικούσε 1-0 η Σεβίλλη)! Από τα τόσα που… άκουσε από εμάς εκείνο το βράδυ, δεν ανανεώθηκε ο δανεισμός του (είχε πάει τον Ιανουάριο από τη Μαρσέιγ)! Αξίζει να σημειώσουμε εδώ ότι μάλλον στάθηκε τυχερή στην Ευρώπη, καθώς απέκτησε τέσσερις παίκτες τον Ιανουάριο (Γκεγέ, Γκιλ, Μπαντέ, Οκάμπος), είχε δικαίωμα να δηλώσει τρεις στο Γιουρόπα (στην επιστροφή από το… διάλειμμα από τη φάση των ομίλων) και έμεινε εκτός (κατόπιν διαφόρων διαδικασιών) ο 24χρονος Γάλλος.

Έπειτα από τη μίνι αναδρομή στα περσινά πεπραγμένα, επιστρέφουμε στο τώρα. Οι Ανδαλουσιάνοι κατεβάζουν την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα. Με αυτή (πάνω – κάτω) έφεραν 1-1 με την ισχυρή Ατλέτικο και επικράτησαν 1-0 της Μπέτις (αμφότερες φιλικές συναντήσεις). Επίσης, μετρούν 4-1-0 στα τελευταία πέντε εντός έδρας παιχνίδια ανεξαρτήτως διοργάνωσης απέναντι στους Βαλενθιάνους.

Η Βαλένθια από την πλευρά της, έχει αποκτήσει προς το παρόν ως κανονική μεταγραφή μόνο τον Πεπέλου (μ. 39/1) από τη συμπολίτισσα Λεβάντε, η οποία αγωνίζεται στη Σεγούντα. Έχασε από την άλλη, πολύτιμα στελέχη από τη μέση και μπροστά. Μαζί με αυτά και τα 19 από τα 42 της γκολ πέρυσι. Κρίμα που ανάμεσα σε αυτούς που αποχώρησαν ήταν και ο Μορίμπα (μ. 24/0). Έπαιρνε τις κίτρινες σαν… στραγάλια! Το κλίμα είναι βαρύ λοιπόν από τη μεταγραφική… ανυπαρξία και χθες μάλιστα, ρωτήθηκε ο τεχνικός Μπαράχα εάν σκέφτεται να παραιτηθεί λόγω της κατάστασης! Λογικό, αφού έχουμε 11 Αυγούστου και η ομάδα χρειάζεται τουλάχιστον 4-5 ενδεκαδάτους! Επίσης, λόγω της έλλειψης παικτών, υπάρχουν αρκετά πιτσιρίκια τα οποία ρίχνουν τον μέσο όρο ηλικίας του ρόστερ στα 22,85 έτη! Της Σεβίλλης είναι 28,7… Η εμπειρία σε τέτοιο επίπεδο παίζει συχνά ρόλο.

Βάσει των παραπάνω λοιπόν, κρίνουμε ότι έχει αξία ο «1» του 1,93 στην Stoiximan και στα προγνωστικά του Σεβίλλη – Βαλένθια (11/08/23).

ΠΡΟΣΟΧΗ?: ΔΕΝ τον ποντάρουμε σε προσφορά με % γκανιότα, διότι σε αυτή την περίπτωση δεν υπάρχει πρώιμη πληρωμή (τι είναι η πρώιμη πληρωμή;) -η προσφορά που πληρώνεσαι ακόμα και.. αν χάσεις!

ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΟΥ

Μονό στη Stoiximan και σε ισχύ η πρώιμη πληρωμή

ΙΣΠ1 – 11/8 – 23:00 – Σεβίλλη – Βαλένθια – «1» (1,93)

 

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα