Τρίτη, 18 Ιουνίου, 2024
ΑρχικήInfotainmentΙσπανία - Κροατία: Η χαρά των γκολ και δύο ειδικά στοιχήματα

Ισπανία – Κροατία: Η χαρά των γκολ και δύο ειδικά στοιχήματα

- Advertisement -

Euro 2024 ημέρα 2η! Ισπανία εναντίον Κροατίας σε ένα πολύ ενδιαφέρον ματς του 2ου ομίλου και το Betmarket.gr σας παρέχει την ανάλυση και τα προγνωστικά του αγώνα.

Σε ρυθμούς Euro 2024 κινούμαστε και επισήμως μιας και το βράδυ της Παρασκευής ξεκίνησε και επίσημη η κορυφαία διοργάνωση του φετινού καλοκαιριού. Φυσικά, το παιχνίδι που ξεχωρίζει σήμερα από το πρόγραμμα Euro 2024, δεν είναι άλλο από το Ισπανία – Κροατία, το οποίο ξεκινά στις 19:00 και θα το παρακολουθήσετε από την ΕΡΤ1.

Ισπανία – Κροατία: Προγνωστικά

Η Ισπανία έρχεται ανανεωμένη στο Euro 2024, συνδυάζοντας ταλέντο κι εμπειρία. Υπάρχει ενθουσιασμός για τη διοργάνωση, όμως δεν μπορεί να είναι άνετη στον όμιλο, καθώς υπάρχουν αντίπαλοι που σίγουρα δεν μπορούν να υποτιμηθούν. Φυσικά, η αρχή είναι το ήμισυ του παντός και η εικόνα της στην πρεμιέρα θα κρίνει πολλά. Στα δύο τελευταία φιλικά ήταν εντυπωσιακή, όμως με ομάδες χαμηλότερης δυναμικής, κερδίζοντας 5-0 την Ανδόρα και 5-1 τη Βόρεια Ιρλανδία.

Η Κροατία δεν είχε ευνοϊκή κλήρωση στους ομίλους κι έτσι θα πρέπει να δώσει μεγάλη μάχη για την πρόκριση. Στο EURO 2024 αναμένεται να στηριχθεί στην εμπειρία, έχοντας ως πρώτο στόχο σε κάθε παιχνίδι να κερδίσει τη μάχη του κέντρου. Στο τελευταίο της φιλικό (08/06), κέρδισε την Πορτογαλία (1-2), παρουσιάζοντας πολύ καλή εικόνα.

Βρισκόμαστε στο πρώτο παιχνίδι των ομίλων, το οποίο αρχικά αναμένεται να είναι κάπως αναγνωριστικό, αν και μόλις ξεπεραστεί αυτό περιμένουμε γρήγορα να ανέβει ο ρυθμός. Το φαβορί εδώ είναι φυσικά η Ισπανία, με τον άσο να προσφέρεται σωστά λίγο κάτω από τον διπλασιασμό. Κοινό σημείο των δύο ομάδων είναι το υψηλό επίπεδο δημιουργικότητας στη μεσοεπιθετική γραμμή, γεγονός που μας οδηγεί στη σκέψη πως θα δούμε γκολ. Αμφότερες έχουν διάθεση για επίθεση, καθώς η Ισπανία επιτίθεται άμεσα και η Κροατία μόλις περνά στο επιθετικό τρίτο ψάχνει την τελική προσπάθεια.

Ισπανία – Κροατία: Οι πιθανές ενδεκάδες

Στην εποχή Ντε Λα Φουέντε, η Ισπανία παίζει απελευθερωμένο ποδόσφαιρο, έχοντας επιθετική φιλοσοφία. Επιλέγει το 4-3-3, το οποίο κάποιες φορές μετατρέπεται σε 4-2-3-1 και επιτίθεται αρκετά από τα πλάγια. Στόχος είναι να παίξει γρήγορο ποδόσφαιρο, οπότε περιμένουμε να αναπτύσσει γρήγορα το παιχνίδι της. Όσον αφορά την πιθανή ενδεκάδα, όπως είπαμε επιλέγεται το 4-3-3 και περιμένουμε συνολικά ένα ευέλικτο στυλ παιχνιδιού.

Εφόσον λοιπόν οι πλάγιοι μπακ συμμετέχουν ενεργά στο επιθετικό παιχνίδι της Ισπανίας, είναι πολύ πιθανό η μπάλα να βρίσκεται αρκετά συχνά κοντά στις πλάγιες γραμμές, με την πίεση των Κροατών να οδηγεί σε πολλά πλάγια άουτ. Επομένως, αξία υπάρχει στην επιλογή να έχει η Ισπανία Over 15.5 πλάγια άουτ, που είναι σε απόδοση 1,96.

Η Κροατία του Ζλάτκο Ντάλιτς επιλέγει επίσης το 4-3-3 και το παιχνίδι της στηρίζεται αρκετά στους κεντρώους. Με ηγέτη τον Μόντριτς και τους Μπρόζοβιτς και Κόβασιτς να τον πλαισιώνουν, η ομάδα επιδιώκει την οργανωμένη ανάπτυξη παιχνιδιού και τις επιλογές χωρίς ρίσκο στα 2/3 του γηπέδου, κάτι που αλλάζει στο επιθετικό τρίτο, εκεί όπου δοκιμάζει αρκετά πράγματα και επιλέγει τις σέντρες, τα σουτ από απόσταση, αλλά και το παιχνίδι στην πλάτη της αντίπαλης άμυνας.

Με τον Μόντριτς να είναι ο παίκτης που παίρνει την μπάλα από την άμυνα, με σκοπό να τη μεταφέρει στην επίθεση, έχοντας ένα ρόλο οργανωτή, έχει ενδιαφέρον η επιλογή Μόντριτς 60+ πάσες, που προσφέρεται σε απόδοση 1,88.

  • Πιθανή ενδεκάδα Ισπανίας (4-3-3): Σιμόν – Καρβαχάλ, Λε Νορμάντ, Μαρτίνεζ, Γκάγια – Ρόντρι, Ρουίζ, Πέδρι – Γιαμάλ, Μοράτα, Γουίλιαμς
  • Πιθανή ενδεκάδα Κροατίας (4-3-3): Λιβάκοβιτς – Γιουράνοβιτς, Βίντα, Γκβαρντιόλ, Στάνισιτς – Μόντριτς, Μπρόζοβιτς, Κόβασιτς – Πάσαλιτς, Πέρισιτς, Κράμαριτς

Ισπανία – Κροατία: Διαιτητής

Διαιτητής του αγώνα είναι ο Σφάλμα! Η αναφορά της υπερ-σύνδεσης δεν είναι έγκυρη.. Φέτος, έχει βρεθεί σε αρκετές διοργανώσεις, με μεγαλύτερη φυσικά το UEFA Champions League. Οι συμμετοχές του ήταν 16 στη σεζόν, με την πλειοψηφία αυτών (24) να είναι στην Premier League. Όσον αφορά τους αριθμούς, 4,20 είναι ο μέσος όρος κίτρινων καρτών που βγάζει ανά παιχνίδι, ενώ συνολικά έχει βγάλει επτά κόκκινες κάρτες. Δεν είναι λίγα τα πέναλτι στα παιχνίδια του, καθώς τα 8 σε 34 αναμετρήσεις που έχει δώσει μεταφράζονται σε περίπου ένα ανά τέσσερα ματς.

Ισπανία – Κροατία: Η ενισχυμένη* απόδοση που αξίζει

Όπως αναφέραμε και στην ανάλυση του αγώνα, πρόκειται για δύο ομάδες που επιθετικά είναι ουσιαστικές. Αμφότερες έχουν ποιότητα μεσοεπιθετικά και δημιουργικά είναι σε πολύ καλή κατάσταση. Οι Ισπανοί παίζουν με επιθετική φιλοσοφία, ενώ οι Κροάτες στο επιθετικό τρίτο ψάχνουν συνεχώς την τελική προσπάθεια. Επομένως, περιμένουμε γκολ.

Στις ενισχυμένες αποδόσεις αξίζει το combo Goal/Goal & Over 2.5 σε απόδοση 2.95, από το αρχικό 2.68 κι έτσι υπάρχει αξία.

Μπες τώρα στο δωρεάν Viber κανάλι του ΒetMarket και βρες Pregame αναλύσεις, Live betting, διαγωνισμούς, προσφορές* και την καλύτερη παρέα για να απολαύσεις το Euro 2024.

Ισπανία – Κροατία όλα τα προγνωστικά

Ισπανία – Κροατία: Ισπανία Over 15.5 πλάγια άουτ (απόδοση 1.96)

Ισπανία – Κροατία: Μόντριτς 60+ πάσες (απόδοση 1.88)

Ισπανία – Κροατία: Goal/Goal & Over 2.5 (απόδοση 2.95)

 

- Advertisement -

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας



 

Διαβάστε Ακόμα