Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024
Αρχικήseleo ΘέμαΘύμα απάτης άνδρας στη Θεσσαλονίκη. Πώς του άρπαξαν 10.000 ευρώ

Θύμα απάτης άνδρας στη Θεσσαλονίκη. Πώς του άρπαξαν 10.000 ευρώ

Η  έρευνα αστυνομικών του Τμήματος Ασφαλείας Θέρμης οδήγησε στην εξιχνίαση τεσσάρων περιπτώσεων απάτης και την ταυτοποίηση των δραστών.

Συγκεκριμένα σχηματίσθηκαν δικογραφίες σε βάρος, ενός 40χρονου αλλοδαπού, ο οποίος τον Ιούνιο του 2020 υπέκλεψε τα στοιχεία της τραπεζικής κάρτας και του τραπεζικού λογαριασμού 23χρονου αλλοδαπού, με αποτέλεσμα να του αποσπάσει το χρηματικό ποσό των 360 Ευρώ.

Δικογραφία σχηματίστηκε και σε βάρος ενός  29χρονου, διότι προσποιούμενος τον πωλητή σε αγγελίες ηλεκτρονικών συσκευών και ειδών εξοπλισμού στο διαδίκτυο, κατάφερε να εξαπατήσει δύο άνδρες πείθοντας τους να του καταβάλλουν χρηματικά ποσά, χωρίς να τους αποστείλει τα αγορασθέντα προϊόντα και μίας 29χρονης , η οποία από κοινού με συνεργούς της εκμεταλλευόμενοι αγγελία πώλησης κινητού τηλεφώνου 40χρονου  την οποία είχε αναρτήσει σε ιστοσελίδα του διαδικτύου και προσποιούμενοι τους αγοραστές, κατάφεραν να του αποσπάσουν τραπεζικά στοιχεία και να προβούν σε μεταφορές χρημάτων μέσων ηλεκτρονικής εφαρμογής συνολικού ποσού 10.000 ευρώ. Οι σχηματισθείσες δικογραφίες θα υποβληθούν στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα