Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
Αρχικήseleo ΘέμαΘρήνος στις Σέρρες: Τα νέα στοιχεία για τον 13χρονο που "έσβησε" στον...

Θρήνος στις Σέρρες: Τα νέα στοιχεία για τον 13χρονο που “έσβησε” στον ύπνο του

Σε κατάσταση σοκ βρίσκεται η οικογένεια του 13χρονου από τις Σέρρες που πέθανε ξαφνικά στο σπίτι του τα ξημερώματα της Πέμπτης. Οι γονείς του εφήβου δεν μπορούν να πιστέψουν ότι δεν θα ξαναδούν το παιδί τους, αναζητώντας απαντήσεις για τον απροσδόκητο χαμό του.

Οι ιστολογικές εξετάσεις αλλά και η νεκροψία – νεκροτομή, που κατά πάσα πιθανότητα θα γίνει σήμερα, αναμένεται να ρίξουν φως στα αίτια του θανάτου που έχει συγκλονίσει το μικρό χωριό της Κρηνίδας στον Δήμο Αμφίπολης.

Χθες, το Mega και συγκεκριμένα η εκπομπή “Live News” μετέδωσε πως ο 13χρονος έπαιρνε αντιβίωση τον τελευταίο καιρό. Τις προηγούμενες μέρες δεν πήγαινε σχολείο καθως τον ταλαιπωρούσε ένας πόνος στον λαιμό. Έπειτα από επικοινωνία της οικογένειας με γιατρό, ο μαθητής ακολούθησε φαρμακευτική αγωγή. Στις 5:30 τα ξημερώματα, η μητέρα βρήκε το παιδί της χωρίς τις αισθήσεις του στον καναπέ του σαλονιού τους και ειδοποίησε αμέσως το ΕΚΑΒ Σερρών. Παρά τις προσπάθειες, ήταν ήδη αργά και το αγόρι δεν επανήλθε ποτέ στη ζωή. Η σορός του παιδιού μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Σερρών, όπου δυστυχώς διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Λίγο αργότερα, το epiloges.tv, έδωσε στη δημοσιότητα νέα στοιχεία για την υπόθεση. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, μία μόλις ημέρα πριν “σβήσει” ο 13χρονος πήγε στο Κέντρο Υγείας Ροδολίβους με συμπτώματα οξείας αμυγδαλίτιδας. Αφού εξετάστηκε, του χορηγήθηκε αντιβίωση και επέστρεψε στο σπίτι του. Το  epiloges.tv επικοινώνησε με γιατρούς, οι οποίοι ανέφεραν πως δύο μπορεί να είναι τα πιθανά αίτια που οδήγησαν στον θάνατο του μαθητή. Αυτό της προχωρημένης λοίμωξης, με αποτέλεσμα να προκληθεί σηπτικό σοκ ή η αντιβίωση που του χορηγήθηκε να του προκάλεσε πιθανή αλλεργική αντίδραση.Προανάκριση για το τραγικό περιστατικό διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Αμφίπολης, ενώ έχει αποκλειστεί το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας.

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα