Δευτέρα, 28 Οκτωβρίου, 2024
Αρχικήseleo ΘέμαΘράκη: Ταυτοποιήθηκε ο οδηγός του οχήματος που παρέσυρε και εγκατέλειψε την 32χρονη...

Θράκη: Ταυτοποιήθηκε ο οδηγός του οχήματος που παρέσυρε και εγκατέλειψε την 32χρονη στην ΕΟ Κομοτηνής-Αλεξανδρούπολης

Στην εξιχνίαση της υπόθεσης της παράσυρσης και εγκατάλειψης πεζής το βράδυ της Παρασκευής 25 Οκτωβρίου στην ΕΟ Κομοτηνής-Αλεξανδρούπολης, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό της.

Πρόκειται για μια 32χρονη μόνιμη κάτοικο Αλεξανδρούπολης με καταγωγή από το χωριό Καναδάς του Τριγώνου Έβρου, η οποία βρισκόταν στις Σάπες όταν παρασύρθηκε από διερχόμενο όχημα υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες. Ο οδηγός του οχήματος εγκατέλειψε το σημείο, αφήνοντας την άτυχη κοπέλα αβοήθητη στην άσφαλτο να ψυχορραγεί.

Ακριβέστερα μετά από ενδελεχή έρευνα του Τμήματος Τροχαίας Κομοτηνής και της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ροδόπης, ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία του οδηγού που φέρεται να προκάλεσε το θανατηφόρο δυστύχημα και στη συνέχεια εξαφανίστηκε. Πρόκειται για έναν 73χρονο ημεδαπό, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για πρόκληση θανατηφόρου ατυχήματος και εγκατάλειψη του θύματος. Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση της Αστυνομίας, το τραγικό περιστατικό συνέβη περίπου στις 20:40, όταν το Ι.Χ. φορτηγό που οδηγούσε ο 73χρονος παρέσυρε την 32χρονη, τραυματίζοντάς την θανάσιμα. Οι Αρχές κινητοποιήθηκαν άμεσα, αξιοποιώντας κάθε διαθέσιμη πληροφορία και οπτικό υλικό από την περιοχή για τον εντοπισμό του υπεύθυνου οδηγού. Η προανάκριση για το περιστατικό βρίσκεται σε εξέλιξη, με το Τμήμα Τροχαίας Κομοτηνής να εξετάζει τις ακριβείς συνθήκες υπό τις οποίες σημειώθηκε το δυστύχημα.

Πηγή:e-evros.gr

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας



Διαβάστε Ακόμα