Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024
Αρχικήseleo ΘέμαΘεσσαλονικιά μετέτρεψε εγκαταλελειμένη στάση του ΟΑΣΘ σε ολάνθιστο "μπαλκόνι" (ΦΩΤΟ)

Θεσσαλονικιά μετέτρεψε εγκαταλελειμένη στάση του ΟΑΣΘ σε ολάνθιστο “μπαλκόνι” (ΦΩΤΟ)

Μια ασυνήθιστη στάση λεωφορείου απολαμβάνουν οι κάτοικοι της Θεσσαλονίκης, η οποία μοιάζει περισσότερο με ανθισμένο μπαλκόνι.Η κυρία Κατερίνα Σιάμκουρη, δεν άντεχε πλέον να βλέπει την εγκαταλελειμένη και βρώμικη στάση του ΟΑΣΘ στη γειτονιά της και πήρε την πρωτοβουλία να την αλλάξει.

Όπως θα δείτε και στις φωτογραφίες που έχουν αναρτηθεί στο group του fb “Θεσσαλονίκη – Τα Καλά, τα Στραβά και τα Ανάποδα” αφού την καθάρισε τοποθέτησε όπου μπορούσε παρτέρια με φυτά και την έκανε σαν καινούρια.

Δείτε το πριν και το μετά:

Μπορεί να είναι εικόνα οδός

Μπορεί να είναι εικόνα ‎δέντρο, γρασίδι και ‎κείμενο που λέει "‎WIND GR 4G 5:05 Κοινοποίη... ë Επεξεργα... Gب Lens Διαγραφή‎"‎‎Μπορεί να είναι εικόνα εξωτερικοί χώροι και κείμενο που λέει "WIND GR 5:05 9386 Διόρθωση φωτισμού Κοινοποίη... 菲 Επεξεργα... Lens Διαγραφή"

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.Μπορεί να είναι εικόνα λουλούδι, εξωτερικοί χώροι και κείμενο που λέει "WIND GR ← 5:03 Κοινοποίη... 菲 Επεξεργα... Lens Διαγραφή"

Μπορεί να είναι εικόνα Αφρικανική μαργαρίτα, εξωτερικοί χώροι και κείμενο που λέει "WIND GR 5:04 μ.μ. Κοινοποίη... ë Επεξεργα... Lens Διαγραφή"Μπορεί να είναι εικόνα εξωτερικοί χώροι και κείμενο που λέει "WIND GR 4G 5:04 μ.μ. ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ SAVEYAURHOOD Διόρθωση φωτισμού Κοινοποίη... ë Επεξεργα... Lens Διαγραφή"

 

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα