Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
Αρχικήseleo ΘέμαΘεσσαλονίκη: 22χρονος ξυλοκόπησε την κοπέλα του τρεις φορές

Θεσσαλονίκη: 22χρονος ξυλοκόπησε την κοπέλα του τρεις φορές

Μέσα σε ένα πολύ μικρό χρονικό διάστημα, ένας 22χρονος κατηγορείται ότι ξυλοκόπησε τη 18χρονη σύντροφό του τρεις φορές

Σύμφωνα με την εφημερίδα patrisnews, στις 31 Αυγούστου αναμένεται να εκδικαστεί η μήνυση μίας κοπέλας 18 ετών κατά του 22χρονου πρώην συντρόφου της για κακοποίηση.

Η 18χρονη, σύμφωνα με την καταγγελία της, λίγο μετά τον Δεκαπεντάγουστο δέχτηκε βαριά χτυπήματα από τον 22χρονο, με αποτέλεσμα να χρειαστεί να μεταφερθεί στο νοσοκομείο για να τις προσφέρουν οι γιατροί τις πρώτες βοήθειες.

Σύμφωνα με το patrisnews, ήταν η τρίτη φορά που ο 22χρονος ξυλοφόρτωσε μέσα σε ένα διάστημα έξι μηνών τη σύντροφό του. Κάθε φορά που τη χτυπούσε, της ζητούσε συγγνώμη αλλά μετά από λίγο καιρό γινόταν και πάλι επεισόδιο με αφορμή κάποιον καβγά.

Η 18χρονη έχει δίπλα της τους γονείς της που, όπως λένε, θέλουν την παραδειγματική τιμωρία του δράστη, για αυτό και προχώρησαν σε μήνυση εναντίον του.

Το κορίτσι είναι σε άσχημη κατάσταση και προσπαθεί να συνέλθει από τα τραύματα σωματικά αλλά και ψυχικά.

«Οι γιατροί συνέστησαν στην κοπέλα να παραμείνει στο νοσοκομείο»

Για την υπόθεση μίλησε στην εφημερίδα και ο δικηγόρος Όθωνας Παπαδόπουλος, ο οποίος ανέφερε ότι «η υπόθεση έχει πάρει τη δικαστική οδό προκειμένου να διερευνηθεί η υπόθεση σε βάθος και να αποδοθούν οι ποινικές ευθύνες στον δράστη. Κάθε καβγάς είχε πάντα σαν αποτέλεσμα την άσκηση βίας από πλευράς του συντρόφου. Όταν τα πράγματα ηρεμούν τότε για τον ίδιο είναι όλα καλά αλλά λίγες ημέρες, μετά έχουμε επανάληψη της ιστορίας. Στο τελευταίο επεισόδιο υπήρξε σοβαρή σωματική βλάβη και μάλιστα οι γιατροί συνέστησαν στην κοπέλα να παραμείνει στο νοσοκομείο».

Ο κ. Παπαδόπουλος σημείωσε ότι «αυτήν τη στιγμή η 18χρονη είναι σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση ενώ δίπλα της στέκονται βράχοι οι γονείς της. Και αυτό είναι το σημαντικό να υπάρχει στήριξη στα θύματα από το περιβάλλον».

 

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα