Δευτέρα, 13 Μαΐου, 2024
Αρχικήseleo ΘέμαΘεσσαλονίκη: 22χρονος απειλούσε να σκοτώσει την 19χρονη σύντροφό του

Θεσσαλονίκη: 22χρονος απειλούσε να σκοτώσει την 19χρονη σύντροφό του

Άλλη μία ιστορία βίας και κακοποίησης καταγγέλθηκε στις αρχές στην Θεσσαλονίκη.

Η 19χρονη και ο 22χρονος είχαν τους τελευταίους μήνες σχέση και συγκατοικούσαν στο ίδιο σπίτι στο κέντρο της πόλης.

Στις 20 Ιανουαρίου το μεσημέρι ξέσπασε μεταξύ τους ένα φραστικό επεισόδιο εξαιτίας του γεγονότος ότι ο 22χρονος ήθελε να ελέγξει το κινητό της κοπέλας. Αυτό που ήθελε να δει όπως της είπε ήταν να δει με ποιον επικοινωνούσε.

Η κοπέλα στην αρχή αρνήθηκε όμως η πίεση ήταν αφόρητη όπως λέει και του το έδωσε καθώς δεν είχε κάτι να κρύψει. Ο 22χρονος εντόπισε μία συνομιλία με ένα φίλο της που γνώριζε και ο ίδιος και τότε άρχισε να βγαίνει εκτός εαυτού. Η κοπέλα περιγράφει στην κατάθεσή της:

«Άρχισε να με βρίζει και να φωνάζει θα σε σκοτώσω,θα σε μαχαιρώσω. Να πεθάνει η μητέρα σου και όλη η οικογένειά σου. Προσπάθησα να τον ηρεμήσω. Όμως με έσπρωξε με δύναμη και έπεσα στο πάτωμα. Πήγε στην κουζίνα, πήρε ένα μαχαίρι μεσαίου μεγέθους και γύρισε πίσω. Έλεγε θα με σφάξει, θα με σκοτώσει. Σηκώθηκα με έπιασε από το λαιμό με το ένα του χέρι και στο άλλο κρατούσε το μαχαίρι και με απειλούσε. Είχα φοβηθεί και τσίριζα.»

Απείλησε να μαχαιρώσει τον γείτονα
Οι φωνές ξεσήκωσαν τη γειτονιά. Ένας γείτονας έφθασε μέχρι την πόρτα του σπιτιού τους. Όταν ο 22χρονος άνοιξε την πόρτα κρατούσε στο χέρι του το μαχαίρι και απείλησε και τον έντρομο άντρα. Η κοπέλα κατάφερε να τον κλείσει έξω από το σπίτι όμως τη συνέχεια δεν την φανταζόταν ούτε η ίδια.

«Όταν τον έκλεισα απ’ έξω άρχισε να ουρλιάζει και τότε έσπασε την πόρτα και μπήκε στο σπίτι. Με έβριζε και με απειλούσε. Έκλαιγα και κατάφερα να βγω στο μπαλκόνι και κάλεσα την αστυνομία» Όταν έφθασαν οι αστυνομικοί στο σπίτι βρήκαν την πόρτα σπασμένη και την κοπέλα σε κατάσταση σοκ.

Στους αστυνομικούς αποκάλυψε ότι είχε παθολογική ζήλια απέναντί της ενώ την απειλούσε ότι αν χώριζαν θα δημοσιοποιούσε βίντεο με το οποίο η ίδια καυγάδιζε με τον πατέρα της.

Ο δράστης συνελήφθη και πέρασε αυτόφωρο όπου αφού ορίσθηκε τακτική δικάσιμος αφέθηκε ελεύθερος. Κατηγορείται για απειλή, εξύβριση, φθορά ξένης περιουσίας, παράβαση του νόμου περί όπλων, σωματική βλάβη. Όπως αποκαλύφθηκε στο παρελθόν είχε μαχαιρώσει τον πατέρα του.

Πηγή:Newpost.gr

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα