Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024
Αρχικήseleo ΘέμαΘεσσαλονίκη: Τρόμος για υπάλληλο καταστήματος – Ληστής την απείλησε με αιχμηρό αντικειμένο

Θεσσαλονίκη: Τρόμος για υπάλληλο καταστήματος – Ληστής την απείλησε με αιχμηρό αντικειμένο

Στο πλαίσιο καθημερινών εποχούμενων περιπολιών και αστυνομικών ερευνών που διενεργούνται από Υπηρεσίες της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης, αστυνομικοί διαφόρων Υπηρεσιών της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης, προχώρησαν σε συλλήψεις ατόμων που εμπλέκονται σε περιπτώσεις ληστειών και κλοπών.

 

Συγκεκριμένα:

Πρωινές ώρες χθες (28-11-2023) συνελήφθη, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Νεάπολης-Συκεών, 25χρονος ημεδαπός, ο οποίος με την απειλή αιχμηρού αντικειμένου, αφαίρεσε από υπάλληλο καταστήματος  υγειονομικού ενδιαφέροντος στην περιοχή της Νεάπολης, το χρηματικό ποσό των 80 ευρώ. Από την περαιτέρω έρευνα προέκυψε ότι ο συλληφθείς, τον προηγούμενο μήνα, εισήλθε εντός του ίδιου καταστήματος και με την απειλή πιστολιού αφαίρεσε μικρό χρηματικό ποσό.

Αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. συνέλαβαν χθες το πρωί (28-11-2023) στην περιοχή Χαριλάου, 30χρονο ημεδαπό, καθώς με τη χρήση σωματικής βίας αποπειράθηκε να αφαιρέσει από 57χρονη δύο αλυσίδες λαιμού.

Πλήρωμα περιπολικού της Διεύθυνσης Άμεσης Δράσης Θεσσαλονίκης συνέλαβε χθες το απόγευμα στη Δυτική Θεσσαλονίκη, 25χρονο αλλοδαπό, καθώς σε έρευνα του αυτοκινήτου του βρέθηκαν 3 φορητοί ηλεκτρονικοί υπολογιστές την κατοχή των οποίων δεν μπορούσε να δικαιολογήσει. Από την περαιτέρω έρευνα αστυνομικών του Τμήματος Ασφαλείας Τούμπας-Τριανδρίας προέκυψε ότι ο ένας υπολογιστής αφαιρέθηκε από διαμέρισμα στην περιοχή του Φαλήρου την προηγούμενη ημέρα, μαζί με κοσμήματα συνολικής αξίας περίπου 400 ευρώ, ενώ ο άλλος υπολογιστής εκλάπη από διαμέρισμα στο κέντρο της πόλης μαζί με κοσμήματα, αντικείμενα τεχνολογίας και προσωπικά αντικείμενα της ιδιοκτήτριας, συνολικής αξίας άνω των 2.500 ευρώ. Τα ανευρεθέντα κλοπιμαία αποδόθηκαν στις ιδιοκτήτριές τους, ενώ συνεχίζεται η έρευνα για τον εντοπισμό του ιδιοκτήτη του έτερου υπολογιστή.

 

Οι συλληφθέντες με τις δικογραφίες που σχηματίστηκαν σε βάρος τους θα οδηγηθούν αρμοδίως.

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα