Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
Αρχικήseleo ΘέμαΘεσσαλονίκη: Το βίντεο ντοκουμέντο με τη διάρρηξη σε βίλα επιχειρηματία στο Πανόραμα...

Θεσσαλονίκη: Το βίντεο ντοκουμέντο με τη διάρρηξη σε βίλα επιχειρηματία στο Πανόραμα – Τι λέει ο ίδιος

Η διάρρηξη στο Πανόραμα Θεσσαλονίκης, ολοκληρώνεται μέσα σε λίγα μόνο λεπτά. Οι δράστες καταφέρνουν να φύγουν με κοσμήματα αξίας 40.000 ευρώ…

Οι κάμερες ασφαλείας στη βίλα του επιχειρηματία στο Πανόραμα Θεσσαλονίκης ρίχνουν φως στην ταχύτατη διάρρηξη, με λεία κοσμήματα αξίας 40.000 ευρώ. Ο κύριος Χατζηγεωργίου μιλάει στο Live News και αφού περιγράφει τα όσα είδε από τις κάμερες της μονοκατοικίας του, δηλώνει ανακουφισμένος από το γεγονός ότι για λίγα λεπτά οι διαρρήκτες δεν πρόλαβαν μέσα την κόρη του.

Όλα συνέβησαν στις 20 του περασμένου Νοέμβρη. Όπως διαπιστώνουμε από το ρολόι οι δράστες παραβιάζουν την είσοδο και κατευθύνονται στα ενδότερα στις 20.04 λεπτά. Μόλις 5 λεπτά μετά, φαίνονται να βγαίνουν με γρήγορα βήματα και να πηγαίνουν στο αυτοκίνητο, που περιμένει ο συνεργός τους.

Οι τέσσερις της συμμορίας φτάνουν με αυτοκίνητο στις 20.00 ακριβώς. Οι τρεις που παίρνουν μέρος στη διάρρηξη παραβιάζουν τη μεταλλική εξώπορτα και αρχικά φαίνονται μόνο οι σκιές τους. Όλοι με μάσκες, κουκούλες και γάντια με τον τελευταίο να φέρει μία τσάντα στην πλάτη για να βάλει τα κλοπιμαία.

Ο επιχειρηματίας είπε ότι επεξεργάστηκε την εικόνα αλλά δεν κατάφερε να δει τον αριθμό της πινακίδας του αυτοκινήτου,με τις έρευνες της αστυνομίας να μην οδηγούν στις συλλήψεις που περίμενε. Η διάρρηξη στη βίλα του επιχειρηματία είναι μία από τις δεκάδες που έχουν καταγραφεί στην περιοχή τους τελευταίους μήνες με τους  κατοίκους της περιοχής όπως ο κύριος Χατζηγεωργίου να δηλώνουν ανασφαλεία και να ζητούν ενίσχυση της αστυνομικής παρουσίας στην περιοχή.

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα