Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
Αρχικήseleo ΘέμαΘεσσαλονίκη: Τι λέει ο φαρμακοποιός που πούλησε τους ουροσυλλέκτες στη Γεωργία

Θεσσαλονίκη: Τι λέει ο φαρμακοποιός που πούλησε τους ουροσυλλέκτες στη Γεωργία

Με ενδιαφέρον αναμένονται οι επόμενες κινήσεις της Γεωργίας Μπίκα, η οποία κατήγγειλε τον ομαδικό βιασμό της το βράδυ της Πρωτοχρονιάς σε ξενοδοχείο της Θεσσαλονίκης, μετά τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων.

Σημειώνεται πως τα αποτελέσματα της 24χρονης Γεωργίας δεν έδειξαν ίχνος ύποπτων ουσιών, ενώ το αλκοόλ που εντοπίστηκε ήταν σε πολύ χαμηλά επίπεδα. Αξίζει να σημειωθεί, πως η Γεωργία από την πρώτη στιγμή ανέφερε πως υπήρξε μεγάλη καθυστέρηση στον τρόπο που η αστυνομία της Θεσσαλονίκης χειρίστηκε την υπόθεση, ενώ το δείγμα ούρων που αναλύθηκε το έδωσε η Γεωργία 18 ώρες μετά τον βιασμό της.

Ωστόσο, η ανακοίνωση της αστυνομίας αναφέρει πως της έδωσαν δύο ουροσυλλέκτες για να δώσει άμεσα ούρα. Όπως αποκάλυψε η ίδια όχι μόνο δεν της έδωσαν ουροσυλλέκτες, παρά οδήγησε μόνη της επί 40 λεπτά μέχρι να βρει φαρμακείο που εφημέρευε ανήμερα της Πρωτοχρονιάς.

Η εκπομπή «Πρωινό» επικοινώνησε με τον φαρμακοποιό που πούλησε τους ουροσυλλέκτες στην Γεωργία, ο οποίος ωστόσο θυμόταν λίγα πράγματα:

Έχει αναρτηθεί μια απόδειξη από τον κύριο Τριανταφυλλόπουλο στο διαδίκτυο, όπου εμφανίζεται η Γεωργία Μπίκα να έχει αγοράσει από το δικό σας φαρμακείο τον ουροσυλλέκτη που χρησιμοποίησε.

Ναι. Μπήκε μέσα ο άνθρωπος και πήρε δυο ουροσυλλέκτες.

Εσείς σε τι κατάσταση την είδατε όταν ήρθε;

Ούτε τη θυμάμαι. Θυμάμαι μόνο ότι ήρθε μια κοπέλα και πήρε δυο ουροσυλλέκτες.

Ώρα περίπου;

6 το απόγευμα.

-Σας είπε κάτι, φαινόταν ταραγμένη;

Ούτε τη θυμάμαι. Γινόταν ένας χαμός την Πρωτοχρονιά εδώ.

-Εφημερεύατε απ’ ό,τι καταλαβαίνω.

Ναι

-Κάτι περισσότερο που ίσως σας κίνησε την περιέργεια, σας έκανε εντύπωση;

Δεν τη θυμάμαι καθόλου.

Σημειώνεται πως ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος δημοσίευσε στο Instagram την απόδειξη του φαρμακείου που επισκέφτηκε το βράδυ της Πρωτοχρονιάς η Γεωργία Μπίκα, ώρες μετά τον βιασμό της.

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα