Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
Αρχικήseleo ΘέμαΘεσσαλονίκη: Τι λέει η μητέρα της 16χρονης που κατήγγειλε βιασμό από τον...

Θεσσαλονίκη: Τι λέει η μητέρα της 16χρονης που κατήγγειλε βιασμό από τον 27χρονο τράπερ

Σοκάρουν τα όσα καταγγέλλει η μητέρα της 16χρονης κοπέλα από τον Λαγκαδά Θεσσαλονίκης σχετικά με τον βιασμό της κόρης της από γνωστό τράπερ, τα στοιχεία του οποίου δόθηκαν στη δημοσιότητα με εντολή Εισαγγελέα.

Η μητέρα της ανήλικης ξεσπάει στο newsit.gr και μεταφέρει τα όσα βίωσε η 16χρονη κόρη της στα χέρια του τράπερ από τη Θεσσαλονίκη: «Η κόρη μου δεν είναι καλά ψυχολογικά μετά από όσα έγιναν. Δεν τον γνώριζε καιρό αυτόν τον άνθρωπο. Μέσα από το internet τον γνώρισε αλλά και μέσω της αδελφής της και ενός άλλου αγοριού».

Συνέχισε λέγοντας πως: «Την ενόχλησε αυτός στο instagram και η κόρη μου του είπε πως δεν θέλει να την ενοχλεί. Αυτός εκείνο το απόγευμα όμως πήγε και την βρήκε, της την είχε στημένη δύο ώρες, την έβαλε στο αυτοκίνητο του και τη μετέφερε σε ένα διπλανό χωράφι.

Εκεί την κλείδωσε μέσα στο αυτοκίνητο και δεν την άφηνε να φύγει. Την πίεζε πολύ και η ίδια δεν ήθελε να κάνει τίποτα μαζί του. Επειδή εγώ την πηγαίνω στη συγκεκριμένη περιοχή γιατί κάνει κάποια μαθήματα εκεί κοντά, πήγα να την πάρω πίσω στο σπίτι και την βρήκα στον δρόμο σε τραγική κατάσταση και πήγαμε στην αστυνομία και καταγγείλαμε το περιστατικό».

Κατέληξε λέγοντας πως: «Υπάρχουν πολλά στοιχεία εναντίον του και θα απονεμηθεί δικαιοσύνη. Τώρα η κόρη μου πρέπει να ηρεμήσει και να συνέλθει από το σοκ».

Ο 27χρονος τράπερ Πέτρος Δήμου από τη Θεσσαλονίκη, γνωστός και ως Saint, μιλώντας νωρίτερα στο newsit.gr, εξήγησε πως δεν είχε σκοπό να κάνει κακό στην κοπέλα και ζήτησε συγγνώμη γιατί, όπως ο ίδιος τόνισε, την προσέγγισε ερωτικά με πιεστικό τρόπο χωρίς να καταλάβει ότι η ίδια δεν το δεχόταν.

 

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα