Τετάρτη, 1 Μαΐου, 2024
Αρχικήseleo ΘέμαΘεσσαλονίκη: Τα είχα για φύλακες λέει ο 37χρονος για τα σκυλιά που...

Θεσσαλονίκη: Τα είχα για φύλακες λέει ο 37χρονος για τα σκυλιά που κατασπάραξαν την 50χρονη

Το «κατώφλι» του εισαγγελέα θα περάσει σήμερα ο 37χρονος ιδιοκτήτης των τριών σκύλων που επιτέθηκαν και τραυμάτισαν θανάσιμα, το μεσημέρι της Κυριακής, την 50χρονη στη Νεοχωρούδα Θεσσαλονίκης.

Εις βάρος του του άντρα, ο οποίος συνελήφθη λίγη ώρα μετά το τραγικό περιστατικό, σχηματίστηκε δικογραφία για ανθρωποκτονία από αμέλεια ενώ του επιβλήθηκε και το προβλεπόμενο διοικητικό πρόστιμο. Εντός της ημέρας αναμένονται και τα αποτελέσματα της νεκροψίας – νεκροτομής που θα γίνει στη σορό της άτυχης γυναίκας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 37χρονος ιδιοκτήτης των σκύλων δήλωσε στους αστυνομικούς ότι είναι σοκαρισμένος από το τραγικό συμβάν και ότι είχε τα τρία μεγαλόσωμα σκυλιά ως «φύλακες» του σπιτιού.

Το περιστατικό «φρίκης» σημειώθηκε το μεσημέρι της Κυριακής, περίπου στις 14.30, σε περιοχή της Νεοχωρούδας. Τα τρία σκυλιά που φέρεται να είναι τσομπανόσκυλα, ξέφυγαν από την επίβλεψη του ιδιοκτήτη τους, πλησίασαν την αυλή του σπιτιού και επιτέθηκαν στην άτυχη γυναίκα, που εκείνη την ώρα έκανε εργασίες στον κήπο και την τραυμάτισαν θανάσιμα.

frikh-thessalonikh-es__2_
frikh-thessalonikh-es__1_

 

Στο σημείο έφτασαν τρία ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ με τους διασώστες να διαπιστώνουν τον θάνατό της, ενώ μετά το περιστατικό η αστυνομία συνέλαβε τον ιδιοκτήτη των σκύλων και ξεκίνησε την έρευνα για το περιστατικό.

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα