Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024
Αρχικήseleo ΘέμαΘεσσαλονίκη: Τα έργα για το fly over αλλάζουν τα δεδομένα στην αγορά...

Θεσσαλονίκη: Τα έργα για το fly over αλλάζουν τα δεδομένα στην αγορά ακινήτων

Αλλάζει ο χάρτης ζήτησης ακινήτων, λόγω των έργων της υπερυψωμένης αρτηρίας, Fly over, στην περιφερειακή οδό και των επιπτώσεών που δημιουργεί στο κυκλοφοριακό πρόβλημα της Θεσσαλονίκης.

Εργαζόμενοι, κυρίως στο δυτικό κομμάτι της πόλης, που κατοικούν στις ανατολικές περιοχές, φαίνεται πως αναζητούν προς μίσθωση κατοικίες πιο κοντά στην εργασία τους, για να αποφύγουν την πολύωρη ταλαιπωρία στο τιμόνι που δημιουργείται από τις εργασίες του έργου.

Νέες περιοχές, όπως Εύοσμος και Αμπελόκηποι, στη δυτική είσοδο της Θεσσαλονίκης, μπαίνουν πιο δυναμικά στη ζήτηση ενοικίων, γεγονός που αναμένεται να ενταθεί όσο το έργο θα προχωράει.

Την ίδια ώρα, σε επαναλειτουργία μπαίνει από αύριο το Συντονιστικό Όργανο του έργου, για την καταγραφή και προτεραιοποίηση των παρεμβάσεων σε σχέση με την κατασκευή του Fly Over. Η σύσκεψη των φορέων θα πραγματοποιηθεί παρουσία της πολιτικής ηγεσίας του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών.

Ενημέρωση και προτάσεις για τις εργασίες του fly over θα τεθούν και την ερχόμενη Τρίτη στο δημοτικό συμβούλιο του δήμου Θεσσαλονίκης.

​​

Πηγή: ΕΡΤ

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα