Τετάρτη, 18 Σεπτεμβρίου, 2024
Αρχικήseleo ΘέμαΘεσσαλονίκη: Συνεχίζεται η στήριξη των AHEPANS στα νοσοκομεία της Θεσσαλονίκης

Θεσσαλονίκη: Συνεχίζεται η στήριξη των AHEPANS στα νοσοκομεία της Θεσσαλονίκης

Μία ακόμη δωρεά αυτή τη φορά απ’ τους ΑΧΕΠΑΝΣ της Γερμανίας ύψους 30.000 ευρώ παραδόθηκε στη Διοίκηση του Γενικού Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου ΑΧΕΠΑ της Θεσσαλονίκης.

Πιστοί στην καταστατική λειτουργία της μεγαλύτερης ομογενειακής οργάνωσης παγκόσμια, τα μέλη των ΑΧΕΠΑΝΣ συντονισμένα και με γνώμονα τον πλησίον, ενίσχυσαν αυτή τη φορά τα Διοικητικά Τμήματα του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου της Θεσσαλονίκης.

Είναι πάρα πολλές οι ανάγκες.. ό,τι κι αν κάνει το Υπουργείο ότι κι αν κάνει η ΥΠΕ στηριζόμαστε πάρα πολύ στους Δωρητές. Αυτή τη στιγμή εμείς θέλουμε ρομποτικά συστήματα, που είναι πολύ μεγάλες οι αξίες της τάξης 4-5 εκατομμυρίων, μιλάμε για μηχανήματα που αφορούν Νευροχειρουργικές επεμβάσεις ακριβείας, που είναι επίσης πολύ ακριβά, δήλωσε ο Παναγιώτης Παντελιάδης, διοικητής του ΑΧΕΠΑ.

Κατά την παράδοση – παραλαβή, οι εκπρόσωποι της Παγκόσμιας Ομογενειακής Οργάνωσης ΑΧΕΠΑ κατέγραψαν και ακόλουθα αιτήματα του Νοσοκομείου, και δεσμεύτηκαν στον Διοικητή του, ότι άμεσα θα αποσταλεί λίστα υλικοτεχνικών υποδομών προς διάθεση από Δομές Υγείας πανηπειρωτικά αλλά και προτάσεις οικονομικής ενίσχυσης σε είδος από ιδιωτικές πρωτοβουλίες.

Ertnews.gr

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας



Διαβάστε Ακόμα