Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024
Αρχικήseleo ΘέμαΘεσσαλονίκη: Συνελήφθη ο δολοφόνος του 19χρονου Άλκη

Θεσσαλονίκη: Συνελήφθη ο δολοφόνος του 19χρονου Άλκη

Στη σύλληψη του φερόμενου δράστη για τη δολοφονία του 19χρονου Άλκη στη Θεσσαλονίκη προχώρησαν οι αστυνομικές αρχές.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ο φερόμενος δολοφόνος του Άλκη είναι 23 ετών, είναι αλλοδαπός που διαμένει στη Θεσσαλονίκη.

Την σύλληψη του φερόμενου δολοφόνου του Άλκη Καμπάνου, μια πράξη φρίκης που έχει συγκλονίσει όλη την Ελλάδα, έγινε την ώρα που η οικογένεια του άτυχου 19χρονου αποχαιρετά για πάντα τον φοιτητή.

«Η Ελληνική Αστυνομία πράττει το καθήκον της» έγραψε στο τουίτερ ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Τάκης Θεοδωρικάκος που ενημέρωσε τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη για την σύλληψη του δράστη της αποτρόπαιας δολοφονίας του 19χρονου Άλκη, κοντά στο γήπεδο Χαριλάου του Άρη Θεσσαλονίκης.

«Επικοινώνησα με τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη για να τον ενημερώσω ότι πριν από λίγο συνελήφθη ο φερόμενος ως δράστης για τη δολοφονία του 19χρονου Άλκη στη Θεσσαλονίκη. Η Ελληνική Αστυνομία και σε αυτή την περίπτωση πράττει το καθήκον της. Θέλω να εκφράσω με όλη μου την ψυχή τα θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του Άλκη, που τόσο άδικα και πρόωρα έφυγε από τη ζωή. Ξέρω ότι αυτό δεν απαλύνει τον πόνο των αγαπημένων του προσώπων. Τουλάχιστον, θα αποδοθεί δικαιοσύνη», τόνισε ο υπουργός Τάκης Θεοδωρικάκος.

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα