Παρασκευή, 27 Σεπτεμβρίου, 2024
Αρχικήseleo ΘέμαΘεσσαλονίκη: Συνάντηση με αντιπροσωπεία του ΚΚΕ είχε η διοίκηση του ΟΣΕΘ

Θεσσαλονίκη: Συνάντηση με αντιπροσωπεία του ΚΚΕ είχε η διοίκηση του ΟΣΕΘ

Συνάντηση με την διοίκηση του ΟΣΕΘ είχε στα γραφεία του οργανισμού, αντιπροσωπεία του ΚΚΕ με επικεφαλής τον βουλευτή Β Θεσσαλονίκης, κ. Λεωνίδα Στολτίδη και την συμμετοχή των μελών του διοικητικού συμβουλίου του Συνδικάτου Εργαζομένων ΟΑΣΘ, κ. Τζαμπάζη και ΝικΤσαρίδη.

Συγκεκριμένα τα στελέχη του ΚΚΕ ενημερώθηκαν από τον πρόεδρο και τον διευθύνοντα του ΟΣΕΘ κυρίους, Γιάννη Καλογερούδη και Γιάννη Τόσκα για την επικείμενη αναδιάρθρωση των λεωφορειακών γραμμών και τις πρωτοβουλίες του οργανισμού για τη μείωση του φαινομένου της εισιτηριοδιαφυγής. Ακόμα συζητήθηκε η προσπάθεια βελτίωσης της αστικής συγκοινωνίας που με τη λειτουργία του Μετρό θα ξεδιπλωθεί, ανοίγοντας για τους πολίτες της Θεσσαλονίκης μια νέα εποχή στις μετακινήσεις τους.

Τόσο ο πρόεδρος όσο και ο διευθύνων σύμβουλος του ΟΣΕΘ ενημέρωσαν επίσης την αντιπροσωπεία του ΚΚΕ για τη θεσμική ανασυγκρότηση των φορέων της Θεσσαλονίκης, του ΟΣΕΘ ως Αρχής και του ΟΑΣΘ ως παρόχου και για τον διεθνή διαγωνισμό του Οργανισμού που είναι σε εξέλιξη και αφορά στο συγκοινωνιακό έργο με προμήθεια συνολικά 220 καινούργιων, ντιζελοκίνητων και μηδενικού αποτυπώματος, οχημάτων διαφόρων τύπων και χωρητικότητας και για άλλους Διαγωνισμούς που είναι σε εξέλιξη. Παράλληλα επί τάπητος τέθηκαν τα βήματα για το ενιαίο εισιτήριο που θα αποκτήσουν τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς της Θεσσαλονίκης.

Με αφορμή την συνάντηση ο διευθύνων σύμβουλος του ΟΣΕΘ, κ. Γιάννης Τόσκας δήλωσε πως: «Είμασταν στην ευχάριστη θέση να ενημερώσουμε τους βουλευτές και τα μέλη του ΚΚΕ για ζητήματα αρμοδιότητας του ΟΣΕΘ και ακούσαμε τις παρατηρήσεις τους. Η πλήρης και λεπτομερής ενημέρωση των εκπροσώπων των Κοινοβουλευτικών Ομάδων των Κομμάτων του Ελληνικού Κοινοβουλίου είναι πολύ σημαντική για να αποκτούν σαφή εικόνα για όλα τα θέματα που αφορούν στο συγκοινωνιακό έργο το ΟΣΕΘ. Τέτοιες συναντήσεις είναι χρήσιμες καθώς γίνονται εποικοδομητικές συζητήσεις και ανταλλαγή απόψεων για τη βελτίωση της καθημερινότητας του επιβατικού κοινού»

 

 

 

 

 

 

 

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας



Διαβάστε Ακόμα