Τρίτη, 7 Μαΐου, 2024
Αρχικήseleo ΘέμαΘεσσαλονίκη: Συγκλονίζει η μητέρα του μαθητή που έπεσε θύμα άγριου ξυλοδαρμού

Θεσσαλονίκη: Συγκλονίζει η μητέρα του μαθητή που έπεσε θύμα άγριου ξυλοδαρμού

Νέο κρούσμα βίας μεταξύ ανηλίκων σημειώθηκε κατά τη διάρκεια διαλείμματος σε σχολείο του Λαγκαδά Θεσσαλονίκης (ΕΠΑΛ), όταν πέντε μαθητές χτύπησαν συμμαθητή τους, με συνέπεια το 18χρονο θύμα να μεταφέρεται σε νοσοκομείο.

«Ο ένας τον έπιασε και τον έσπρωξε. Του έδωσε μια σφαλιάρα και μετά τον πλάκωσαν όλοι. Μπορεί να ήταν και 15-20 άτομα άλλα βρέθηκαν και συνελήφθησαν τα πέντε. Τα γνώριζε τα παιδιά αυτά μέσα από το σχολείο αλλά δεν έκαναν παρέα. Και όλα έγιναν χωρίς λόγο. Στα καλά καθούμενα. Δεν υπήρχαν προηγούμενα», αναφέρει η μητέρα του μαθητή.

«Του έκαναν κεφαλοκλείδωμα και τον χτυπούσαν στο κεφάλι. Αυτό που με ανησυχεί είναι το πως αντιδρούν οι εκπαιδευτικοί. Είναι δυνατόν την ώρα του διαλείμματος να μην υπάρχει κανένας καθηγητής στον διάδρομο για να επιβλέπουν; Και να μας ενημερώνουν μια ώρα μετά; Και δεν κάλεσε κανένας ασθενοφόρο και αναγκάστηκε να τον μεταφέρει ο πατέρας του στο νοσοκομείο. Που ήξεραν πόσο σοβαρά ή όχι ήταν τα χτυπήματα και δεν έκανε κανένας τίποτα;», προσθέτει η μητέρα.

Το περιστατικό καταγγέλθηκε στην Υποδιεύθυνση Προστασίας Ανηλίκων Θεσσαλονίκης της ΕΛ.ΑΣ. και ακολούθησαν αναζητήσεις που οδήγησαν στη σύλληψη των εμπλεκόμενων στο επεισόδιο προσώπων. Πρόκειται για μαθητές, ηλικίας 17 και 18 ετών, οι οποίοι συνελήφθησαν και σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για σωματική βλάβη, ενώ με προφορική εντολή εισαγγελέα αφέθηκαν ελεύθεροι.

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα