Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
Αρχικήseleo ΘέμαΘεσσαλονίκη: Στο εδώλιο ο 49χρονος που κατηγορείται ότι βίαζε τις ανήλικες φίλες...

Θεσσαλονίκη: Στο εδώλιο ο 49χρονος που κατηγορείται ότι βίαζε τις ανήλικες φίλες των παιδιών του

Ο 49χρονος που από τον περασμένο Οκτώβριο βρίσκεται προσωρινά κρατούμενος στις φυλακές Γρεβενών θα καθίσει στο εδώλιο του κατηγορούμενου στο Μικτό Ορκωτό δικαστήριο Θεσσαλονίκης.

Οι κατηγορίες που αντιμετωπίζει είναι βαρύτατες:

-βιασμός, τετελεσμένος και σε απόπειρα, για γενετήσιες πράξεις με ανήλικο που δεν συμπλήρωσε τα 12 έτη

-κατάχρηση ανηλίκων, κατά συρροή και κατ’ εξακολούθηση.

Οι πράξεις φέρονται να έγιναν από το 2015 ως το 2019 και μάλιστα στο σπίτι του. Η μητέρα του ενός κοριτσιού ήταν εκείνη που τον κατήγγειλε όταν η κόρη της της αποκάλυψε τα όσα εφιαλτικά υποστήριζε ότι έζησε.

«Μιλούσα με μηνύματα με τη φίλη μου και με προσκαλούσε να πάω στο σπίτι της. Όταν έφτανα εκεί, η φίλη μου ήταν στο φροντιστήριο, με αποτέλεσμα να καταλαβαίνω ότι στα μηνύματα δεν απαντούσε εκείνη, αλλά ο μπαμπάς της. Εκείνος κλείδωνε τις πόρτες, με έσπρωχνε στον καναπέ, με αγκάλιαζε και προσπαθούσε να με αγγίξει, λέγοντας ότι με αγαπά, ότι είμαι όμορφη και καλύτερη από τις άλλες», υποστήριξε μία από τις καταγγέλλουσες.

Να σημειωθεί ότι τα κορίτσια όταν έγινε ο βιασμός που καταγγέλλουν ήταν όλες μαθήτριες δημοτικού και κάτω των 12 ετών. Η δικηγόρος του 49χρονου Ανθούλα Ανάσογλου δήλωσε:«Ο εντολέας μου σήμερα θα δηλώσει με σθένος την αθωότητά του. Ως πατέρας 4 παιδιών… τα οποία μεγάλωσε, πόνεσε και πονάει ακόμη διαβάζοντας τέτοιες βαρύτατες κατηγορίες που αποτελούν προϊόν μυθεύματος και αντιζηλίας μεταξύ παιδιών. Η αλήθεια θα φανεί και όποιος γνωρίζει στοιχεία για αυτή την υπόθεση να εμφανιστεί στο δικαστήριο».

 

Πηγή:Newpost.gr

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα