Κυριακή, 19 Μαΐου, 2024
Αρχικήseleo ΘέμαΘεσσαλονίκη: Στον ανακριτή 24χρονος για τον βιασμό της συντρόφου του

Θεσσαλονίκη: Στον ανακριτή 24χρονος για τον βιασμό της συντρόφου του

Η καταγγελία για βιασμό απειλές και ξυλοδαρμό έγινε στο αστυνομικό τμήμα του Λευκού Πύργου στις 30 Ιανουαρίου.

Η κοπέλα 28 ετών με δάκρυα στα μάτια περιέγραψε στους αστυνομικούς πως βίωσε τον εφιάλτη. «Ήρθε το απόγευμα στο σπίτι της αδερφής μου και ζήτησε να μιλήσουμε.Στη συνάντηση με πήγε στο αυτοκίνητο. Άρχισε να με βρίζει λέγοντας να πω την αλήθεια, καθώς πίστευε ότι είχα παράλληλη σχέση και ότι θα με κλάψουν οι γονείς μου.

’Άρχισα να ουρλιάζω και του ζητούσα να πάω σπίτι μου. Εκείνος συνέχιζε να οδηγεί. Προσπάθησα να τραβήξω το χειρόφρενο και να γυρίσω το τιμόνι για να ακινητοποιηθεί στο όχημα. Με άρπαξε από το χέρι με δύναμη, άνοιξα το παράθυρο και καλούσα σε βοήθεια. Με οδήγησε σε ένα ερημικό πάρκινγκ. Δεν άκουγε. Στη συνέχεια με χαστούκισε αρκετές φορές. Έκλαιγα και εκείνη τη στιγμή μου έκανε ασελγείς προτάσεις για να με αφήσει να πάω σπίτι μου .Μετά μου τράβηξε με βία το παντελόνι και με βίασε».

Οι αστυνομικοί άρχισαν να αναζητούν τον 24χρονο, ο οποίος είχε φύγει στα Γιαννιτσά. Τελικά τον συνέλαβαν και σήμερα οδηγήθηκε στον ανακριτή με τις κατηγορίες του βιασμού, της απειλής και της σωματικής βλάβης.

Επεισόδιο με μαχαίρι και φθορές

Ο ίδιος άντρας είχε επιτεθεί και πάλι στην κοπέλα τον περασμένο Νοέμβριο, αυτή τη φορά στη Λάρισα. Είχε φθάσει μάλιστα στο σημείο να εισβάλλει με μαχαίρι μέσα στο σπίτι φίλου της και να σπάσει ακόμα και την πόρτα.Το περιστατικό είχε καταγγελθεί και τότε. Αυτό δεν περίμενε, ήταν να την βιάσει λίγους μήνες μετά.Η κοπέλα έχει εξεταστεί ήδη από ιατροδικαστή, ενώ λήφθηκε και βιολογικό υλικό.

 

Πηγή:Newpost.gr

 

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα