Τρίτη, 7 Μαΐου, 2024
Αρχικήseleo ΘέμαΘεσσαλονίκη: Σοκ από τις καταγγελίες για τον πατέρα που βίαζε τις φίλες...

Θεσσαλονίκη: Σοκ από τις καταγγελίες για τον πατέρα που βίαζε τις φίλες των παιδιών του

Ότι βίαζε και ασελγούσε στις ανήλικες φίλες των παιδιών του. Η καταγγελία έγινε από τη μητέρα του ενός κοριτσιού τον Σεπτέμβριο του 2020 και από τον Οκτώβριο του 2021 ο 49χρονος πατέρας είναι προφυλακισμένος στις φυλακές Γρεβενών.

Σύμφωνα με τα στοιχεία, τον έχουν καταγγείλει 4 κορίτσια ηλικίας κάτω των 12 ετών. Μάλιστα, όπως αναφέρεται, χρησιμοποιούσε το κινητό της κόρης του για να προσκαλεί τα παιδιά στο σπίτι. Το ένα κορίτσι, πιστεύοντας ότι μιλά με τη φίλη της, πήγαινε στο σπίτι όπου όμως έβρισκε τον πατέρα. Σύμφωνα πάντα με την καταγγελία κλείδωνε την πόρτα και ασελγούσε στο κορίτσι.

Ο 49χρονος κατά την απολογία του απέδωσε τις καταγγελίες σε ζήλια και φαντασία αλλά οι ισχυρισμοί του δεν έπεισαν ανακριτή και εισαγγελέα.

Η δικηγόρος του, Ανθούλα Ανάσογλου, δήλωσε στο newpost
«O 49χρονος αποκρούει φορτισμένος συναισθηματικά όλες τις κατηγορίες. Ο άνθρωπος που έφερε στη ζωή 4 παιδιά και τα μεγάλωσε, δεν διανοείται να γυρίσει και να κοιτάξει ένα ανήλικο παιδί. πόσο μάλλον να το ακουμπήσει. Πάντα άφηνε χώρο στα παιδιά του και ουδέποτε για να μην υπάρχουν παρεξηγήσεις. Έμεινε μόνος με κάποιο από τα παιδιά, το οποίο δηλώνει αυτά που δηλώνει. Είναι σίγουρος ότι τα παιδιά τα είπαν από φαντασία. από παρεξήγηση. από παιχνίδι. Δεν θα επιτίθεντο ποτέ στα παιδιά. Όμως είναι η ώρα όλοι που ξέρουν την αλήθεια να μιλήσουν. Δυστυχώς πιστεύει ότι είναι καθοδηγούμενα από κάποιον ενήλικο. Το γεγονός είναι ότι υπάρχουν πάρα πολλά στοιχεία υπέρ αυτού, με έλλειψη αποδεικτικού υλικού».

Πηγή:Newspost.gr

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα