Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
Αρχικήseleo ΘέμαΘεσσαλονίκη: Προφυλακιστέος ο 39χρονος που προσπάθησε να βιάσει και να σκοτώσει τη...

Θεσσαλονίκη: Προφυλακιστέος ο 39χρονος που προσπάθησε να βιάσει και να σκοτώσει τη σύντροφο του (Βίντεο)

Προφυλακιστέος κρίθηκε ο 39χρονος, ο οποίος το πρωί του Σαββάτου επιτέθηκε και τραυμάτισε με αιχμηρό αντικείμενο την 38χρονη συγκάτοικό του και μητέρα του παιδιού τους, αφού προηγουμένως αποπειράθηκε να τη βιάσει.

Ο εισαγγελέας άσκησε σε βάρος του 39χρονου ποινική δίωξη για απόπειρα ανθρωποκτονίας, απόπειρα βιασμού, πρόκληση επικίνδυνης σωματικής βλάβης, βία κατά υπαλλήλων, απειλή, οπλοφορία και οπλοχρησία.

Ο δικηγόρος του 39χρονου, Αθανάσιος Παπαφυλάκης , σε δηλώσεις του, ανέφερε ότι μεταξύ άλλων, ότι ο καυγάς μεταξύ του 39χρονου και  της συντρόφου του ξεκίνησε από κάτι ασήμαντο και μετά ο δράστης ξέφυγε. Ο 39χρονος – σύμφωνα  με τον δικηγόρο του – αρνείται την κατηγορία του βιασμού.

”Μαλώσαμε για κάτι ασήμαντο. Ο καυγάς έγινε έντονος και προσπάθησα να της σκίσω τα ρούχα, αλλά όχι να την βιάσω. Ξέφυγα πήρα το μαχαίρι και της επιτέθηκα. Δεν ήθελα να την σκοτώσω”, είπε ο 39χρονος στην απολογία του στον ανακριτή.

Από την πλευρά της η δικηγόρος του θύματος, Μανουέλα Τεμερτζίδου σε δηλώσεις της ανέφερε ότι, ”διατελέστηκε απόπειρα βιασμού  και απόπειρα ανθρωποκτονίας. Ξεκίνησε η απόπειρα βιασμού”.

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα