Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024
Αρχικήseleo ΘέμαΘεσσαλονίκη: Πατέρας ενός μωρού ο 16χρονος που δέχτηκε σφαίρα στο κεφάλι μετά...

Θεσσαλονίκη: Πατέρας ενός μωρού ο 16χρονος που δέχτηκε σφαίρα στο κεφάλι μετά την καταδίωξη (ΒΙΝΤΕΟ)

Από μια κλωστή κρέμεται η ζωή του 16χρονου οδηγού, που τα ξημερώματα κατά τη διάρκεια καταδίωξης στη Θεσσαλονίκη, δέχτηκε σφαίρα στο κεφάλι και νοσηλεύεται στο Ιπποκράτειο νοσοκομείο.

Έξω από το νοσοκομείο είναι συγκεντρωμένοι συγγενείς του, με την οργή να ξεχειλίζει. Ο 16χρονος, πατέρας ενός παιδιού μόλις 1,5 έτους, υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση και νοσηλεύεται στη ΜΕΘ του Ιπποκράτειου Θεσσαλονίκης.

Οι δικοί του δήλωσαν ότι η καταδίωξη δεν έγινε την ώρα που αναφέρει η αστυνομία και αναρωτιούνται γεμάτοι αγανάκτηση: «Και τι έγινε που δεν πλήρωσε; Έπρεπε να τον σκοτώσουν;».

«Τίποτα δεν έκανε το παιδί, βενζίνη πήγε να βάλει», τόνισε συγγενής του 16χρονου, σημειώνοντας πως υπάρχουν αποδείξεις ότι μέχρι τις 02:30 ήταν με φίλους του. Σημειώνεται ότι η αστυνομία αναφέρει ότι η καταδίωξη στη Θεσσαλονίκη ξεκίνησε στη 01:00 τα ξημερώματα.

«Κι αν δεν πλήρωσε; Πρέπει να τον σκοτώσει; Παρ’ του τον αριθμό, έλα στο σπίτι, κάνε καταγγελία. Έκανε ένα λάθος, να τον σκοτώσουν;», τόνισε, οργισμένος, ο άνδρας του 16χρονου οδηγού.

Το χρονικό

Οι μέχρι στιγμής πληροφορίες αναφέρουν ότι ο 16χρονος πήγε σε βενζινάδικο στην οδό Μοναστηρίου στη Θεσσαλονίκη για να βάλει 20 ευρώ πετρέλαιο στο αυτοκίνητό του αλλά όταν ο υπάλληλος του πρατηρίου του ζήτησε τα χρήματα, εκείνος πάτησε γκάζι στο αυτοκίνητο και εξαφανίστηκε. Η καταδίωξη ξεκίνησε αφού ο υπάλληλος ειδοποίησε την αστυνομία.

Υπό αδιευκρίνιστες, ακόμη, συνθήκες, περιπολικό της αστυνομίας εντόπισε τον 16χρονο οδηγό κοντά στην παλαιά Συμμαχική Οδό και όταν εκείνος, κατά τις ίδιες πληροφορίες, προσπάθησε να εμβολίσει το περιπολικό, οι αστυνομικοί άνοιξαν πυρ. Μια από τις σφαίρες τραυμάτισε τον 16χρονο στο κεφάλι και το αυτοκίνητό του κατέληξε σε ένα τοιχίο.

Ο νεαρός υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση για την αφαίρεση της σφαίρας και νοσηλεύεται στη ΜΕΘ του Ιπποκρατείου σε εξαιρετικά σοβαρή κατάσταση.

Ακολουθήστε μας στο Facebook και στο Twitter

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα