Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
Αρχικήseleo ΘέμαΘεσσαλονίκη: Παρέμβαση εισαγγελέα για την υπόθεση bullying σε 11χρονο μαθητή στον Εύοσμο

Θεσσαλονίκη: Παρέμβαση εισαγγελέα για την υπόθεση bullying σε 11χρονο μαθητή στον Εύοσμο

Την παρέμβαση του προϊσταμένου της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης, Παναγιώτη Παναγιωτοπούλου, προκάλεσαν οι καταγγελίες πατέρα 11χρονου μαθητή στον Εύοσμο Θεσσαλονίκης, που υποστηρίζει ότι ο γιος του πέφτει θύμα συστηματικού σχολικού εκφοβισμού και άγριου ξυλοδαρμού από ομάδα συμμαθητών και συνομηλίκων του, τα τελευταία δυόμιση χρόνια, εντός του σχολείου του.

Ο εισαγγελέας ζήτησε το μεσημέρι της Τετάρτης, να διενεργηθεί κατεπείγουσα προκαταρκτική εξέταση και να διερευνηθούν όλες οι περιπτώσεις που καταγγέλλει ο πατέρας του 11χρονου και για τις οποίες δεν έχουν γίνει καταγγελίες στην αστυνομία για να σχηματιστούν δικογραφίες.

Παράλληλα, ζήτησε να εξεταστεί εάν έχει τελεστεί το αδίκημα της πρόκλησης επικίνδυνης σωματικής βλάβης από κοινού και κατ’ εξακολούθηση. Επίσης, θα διερευνηθούν οι ευθύνες εκπαιδευτικών και αν έχουν τελέσει το αδίκημα της υπόθαλψης εγκληματία, καθώς ο πατέρας του 11χρονου τόνισε σε δηλώσεις του ότι έχει απευθυνθεί δεκάδες φορές στην Διεύθυνση του Δημοτικού σχολείου και στην Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Δυτικής Θεσσαλονίκης, χωρίς όμως να γίνει καμιά ενέργεια από τη μεριά τους για να σταματήσουν οι επιθέσεις που δέχεται ο ανήλικος γιος του.

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα