Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024
Αρχικήseleo ΘέμαΘεσσαλονίκη: Πέταξαν κοτρώνα σε αστικό λεωφορείο εν κινήσει (ΦΩΤΟ)

Θεσσαλονίκη: Πέταξαν κοτρώνα σε αστικό λεωφορείο εν κινήσει (ΦΩΤΟ)

Ενα ανησυχητικό περιστατικό περιγράφουν εργαζόμενοι στην…αστική συγκοινωνία που εκτελούν τρία ΚΤΕΛ στη Θεσσαλονίκη.

Ήταν Τρίτη 20 Φεβρουαρίου 2024 και λίγο πριν τις 9 το βράδυ, ο οδηγός της γραμμής 58, που βρισκόταν στην περιοχή “Χαριλάου” και συγκεκριμένα στο ύψος της οδού Νικολάου Πλαστήρα 63, μπροστά από τη Ζ’ Δ.Ο.Υ. Θεσσαλονίκης, τρόμαξε από τον εκκωφαντικό θόρυβο της θραύσης πλαϊνού τζαμιού.

Ο εργαζόμενος σταμάτησε το λεωφορείο στο οποίο υπήρχαν ευτυχώς λίγοι επιβάτες και διαπίστωσε ότι η πέτρα ξεπερνούσε σε διάμετρο τα 10 εκατοστά!

Ο ίδιος αλλά και επιβάτες, πρόλαβαν να δουν φευγαλέα τα χαρακτηριστικά του δράστη, που έφυγε τρέχοντας, τον οποίο περιγράφουν ως “σωματώδη νεαρό 14-17 ετών”.

Στο σημείο έσπευσε η αστυνομία, η οποία προχώρησε στο σχηματισμό δικογραφίας. Σύμφωνα με πληροφορίες , η σκηνή έχει καταγραφεί από κάμερα ασφαλείας γειτονικού καταστήματος και οι αρχές προσπαθούν να εντοπίσουν τον δράστη, με βάση το βίντεο, που έχουν στα χέρια τους.

Ανήσυχοι οι οδηγοί για το πρωτοφανές σε μέγεθος (και κυριολεκτικά) περιστατικό

Οι εργαζόμενοι των γραμμών, που διέρχονται από την περιοχή, δηλώνουν στα ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΑΚΑ ΝΕΑ, “πολύ ανήσυχοι”, καθώς, παρόμοια περιστατικά λιθοβολισμών, έχουν καταγραφεί αρκετές φορές και στη Θεσσαλονίκη και στην Αθήνα, στη Λαμία και σε πολλές άλλες πόλεις, ποτέ όμως με τόσο μεγάλη πέτρα, η οποία με βεβαιότητα θα σκότωνε όποιον βρισκόταν στο συγκεκριμένο παράθυρο!

 

Πηγή: sakisgeorgiadis.blogspot.com

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα