Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
Αρχικήseleo ΘέμαΘεσσαλονίκη: Ο «εκτελεστής του σατανά» πίσω και από την απόπειρα δολοφονίας ποδηλάτη

Θεσσαλονίκη: Ο «εκτελεστής του σατανά» πίσω και από την απόπειρα δολοφονίας ποδηλάτη

Νέα στοιχεία για τη δράση του 40χρονου που σκότωσε έναν άτυχο εργάτη στην Καβάλα και πυροβόλησε στο σπίτι οικογένειας με δύο παιδιά. Όπως διαπιστώνεται είχε χτυπήσει και στη Θεσσαλονίκη, με το θύμα του να γλιτώνει από θαύμα.

Εξιχνιάστηκε, έπειτα από πολύμηνη και μεθοδική έρευνα των αστυνομικών η υπόθεση απόπειρας ανθρωποκτονίας σε βάρος 34χρονου Ρουμάνου που σημειώθηκε στις 16 Σεπτεμβρίου του 2019.

Όπως διαπιστώθηκε πίσω από το χτύπημα, που λίγο έλειψε να στοιχίσει τη ζωή στον άτυχο νυχτοφύλακα, κρυβόταν ο 40χρονος που λίγους μήνες αργότερα σκότωσε έναν Αλβανό εργάτη στην Καβάλα και στην απολογία του, είπε πως έπαιρνε εντολές από τον σατανά. ο  40χρονος, κινούμενος με το Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο του στο 10ο χλμ της παλαιάς Ε.Ο. Θεσσαλονίκης – Κιλκίς έβαλε με πυροβόλο όπλο κατά του θύματος, το οποίο επέβαινε σε ποδήλατο με προορισμό την εργασία του, που είχε ως αποτέλεσμα τον τραυματισμό του στην κοιλιακή χώρα.

Ακολουθεί η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ:
Εξιχνιάσθηκε, έπειτα από πολύμηνη και μεθοδική έρευνα αστυνομικών του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής και Προσωπικής Ελευθερίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης σε συνεργασία με το Τμήμα Ασφαλείας Καβάλας, υπόθεση απόπειρας ανθρωποκτονίας σε βάρος 34χρονου αλλοδαπού, που έλαβε χώρα βραδινές ώρες της 16-09-2019.

Για την υπόθεση ταυτοποιήθηκε ως δράστης 40χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου είχε σχηματισθεί δικογραφία για απόπειρα ανθρωποκτονίας με δόλο και παράνομη οπλοφορία – οπλοχρησία. Ειδικότερα, βραδινές ώρες της 16-09-2019 ο 40χρονος, κινούμενος με το Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο του στο 10ο χλμ της παλαιάς Ε.Ο. Θεσσαλονίκης – Κιλκίς έβαλε με πυροβόλο όπλο κατά του θύματος, το οποίο επέβαινε σε ποδήλατο με προορισμό την εργασία του, που είχε ως αποτέλεσμα τον τραυματισμό του στην κοιλιακή χώρα.

Η σχηματισθείσα δικογραφία θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης.

Ο  40χρονος πριν από λίγες ημέρες οδηγήθηκε στη δικαιοσύνη. Ο άνδρας, που φέρεται να αντιμετωπίζει σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα, οδηγήθηκε αμίλητος και με σκυμμένο το κεφάλι στον ανακριτή και τον εισαγγελέα.

Μάλιστα φέρεται να είπε ότι σκότωσε τον άνδρα μετά από αίτημα του σατανά. Με το πρόσχημα ότι θέλουν κλάδεμα οι ελιές στο χωράφι του, ο 40χρονος προσέλαβε το θύμα και το οδήγησε στο κτήμα. Σε εκείνο το σημείο κατηγορείται ότι πυροβόλησε τον άνδρα και τον κάλυψε με κλαδιά.Παράλληλα, ο 40χρονος έχει εμπλοκή σε περιστατικό με πυροβολισμούς κατά ενός ποδηλάτη στη Θεσσαλονίκη, αλλά και κατά του σπιτιού μίας οικογένειας στην Καβάλα τον περασμένο Ιούνιο.

Ο γιος του 58χρονου είπε στην ιστοσελίδα newsit.gr ότι κανείς από την οικογένεια δεν είχε υποψιαστεί ότι δράστης της δολοφονίας είναι ο 40χρονος.Επίσης ο γιος του θύματος δήλωσε ανακουφισμένος με το γεγονός ότι η υπόθεση πήρε το δρόμο της Δικαιοσύνης, αλλά εξέφρασε την ανησυχία του καθώς δεν γνωρίζει «πού μπορεί να είναι μπλεγμένος» ο 40χρονος.

 

Με πληροφορίες από Newsit

 

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα