Τρίτη, 7 Μαΐου, 2024
Αρχικήseleo ΘέμαΘεσσαλονίκη: Οργή αστυνομικών για το νέο οπαδικό επεισόδιο – “Τα λέγαμε τα...

Θεσσαλονίκη: Οργή αστυνομικών για το νέο οπαδικό επεισόδιο – “Τα λέγαμε τα λέμε αλλά πέρα βρέχει”

“Βόμβες” εκτοξεύει ο πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Θεσσαλονίκης Θόδωρος Τσαϊρίδης, μετά τα δύο περιστατικά που σημειώθηκαν στην πόλη, ένα τα ξημερώματα στο κέντρο έξω από μπαρ και ένα στην περιοχή της Βούλγαρη το μεσημέρι.

«Βαρεθήκαμε να δικαιωνόμαστε … Μια στρατιά αστυνομικών έξω από τις θύρες και σε κεντρικό σημείο της πόλης οπαδικό …. Τα λέγαμε τα λέμε αλλά πέρα βρέχει Δεν χρειάζεται να είσαι παντογνώστης για να αντιληφθείς το σωστό και το λάθος
Απλά χρειάζεται να μην είσαι ευθυνόφοβος και να θες το κοινό καλό», αναφέρει ο κ. τσαϊρίδης σε ανάρτησή του και προσθέτει:

«Όταν ο πρωθυπουργός στις 16 Αυγούστου μιλούσε για επιστροφή της ΕΛ.ΑΣ. εξω απο τις θυρες κάποιοι όφειλαν να τον προστατεύσουν . Αντ’αυτού διέταζαν κατά εκατοντάδες αστυνομικούς να κάνουν τους security των ΠΑΕ
Τα γεγονότα πριν λίγες βδομαδες σε ντέρμπι στην πόλη μας, της προηγουμενης βδομάδας αλλά και τα σημερινά εκθέτουν τους πάντες Και τώρα για ακόμη μια φορά θα τρέξουν να δικαιολογήσουν τα αδικαιολόγητα», καταλήγει ο πρόεδρος της ΕΑΥΘ.

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα