Τετάρτη, 1 Μαΐου, 2024
Αρχικήseleo ΘέμαΘεσσαλονίκη: Ξεσπά ο κηπουρός της 50χρονης - «Δεν τρόμαξε τα σκυλιά...

Θεσσαλονίκη: Ξεσπά ο κηπουρός της 50χρονης – «Δεν τρόμαξε τα σκυλιά το αλυσοπρίονο μου, είναι αθόρυβο»

Ξεσπά ο Νίκος Λαζαρίδης, ο κηπουρός που βρισκόταν μαζί με την αδικοχαμένη 50χρονη, την οποία σκότωσαν τρία σκυλιά, στη Θεσσαλονίκη, με όσα ανέφερε στην απολογία του ο  ιδιοκτήτης τους.

 

Στο απολογητικό υπόμνημα του 37χρονου ιδιοκτήτη, ο ίδιος ανέφερε πως “την ημέρα του τραγικού δυστυχήματος εκτελούνταν κοπτικές εργασίες δέντρων στην αυλή του σπιτιού της άτυχης Ελισάβετ με αλυσοπρίονο, το οποίο παρήγαγε διαπεραστικούς και εκκωφαντικούς θορύβους. Τα σκυλιά μου ένιωσαν μεγάλο κίνδυνο, διέρρηξαν το πλέγμα της περίφραξης στη βάση της, βγήκαν και κατευθύνθηκαν προς την αυλή της Ελισάβετ, από όπου προερχόταν ο κίνδυνος, με επιθετικές διαθέσεις”.
Σε post του στο fb o Νίκος Λαζαρίδης αναφέρει πως το αλυσοπρίονο που έχει είναι τελευταίας τεχνολογίας και αθόρυβο άρα δεν είναι αυτό που τρόμαξε τα σκυλιά και έγινε το κακό.

Αναλυτικά το post του κ. Λαζαρίδη

“Παιδιά προσέξτε αυτά που θα πω διότι άκουσα ότι το αλυσοπριονι μου τρόμαξε τα σκυλιά και έγινε αυτό το κακό.Ενα θα σας πω ότι το μηχάνημα που έχω είναι μπορντουρα με μπαταρία για θαμνους και μετά αν χρειαστεί το αλλάζεις σε κονταροπριονι που είναι και πάλι με μπαταρία για χοντρά κλαδιά.Το μηχάνημα που έχω είναι τελευταίας τεχνολογίας και αθόρυβο.Το πήρα για να μη ενοχλησω τους γείτονες μου όταν κάνω δουλειές στο εξοχικό μου.Μη λέτε άλλο ανακρίβειες χωρίς να γνωρίσετε πρώτα την πραγματικότητα.Επισης δεν γίνεται να καταργηθούν τα θορυβα αμάξια,τα μηχανάκια,οι μουσικές και οι δουλειές για να κάνουμε ησυχία για τα μεγαλοσωμα σκυλιά….Εφόσον θέλετε να έχετε μεγαλοσωμα σκυλιά βάλτε καλύτερη ποιότητα ασφαλείας για την περιφραξη και όχι από το απλό σύρμα”.

 

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα