Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024
Αρχικήseleo ΘέμαΘεσσαλονίκη: Μητέρα δύο παιδιών η άτυχη 50χρονη που την κατασπάραξαν σκυλιά στη...

Θεσσαλονίκη: Μητέρα δύο παιδιών η άτυχη 50χρονη που την κατασπάραξαν σκυλιά στη Νεοχωρούδα (ΦΩΤΟ&ΒΙΝΤΕΟ)

Ένα σοκαριστικό περιστατικό συνέβη σήμερα (10/12) το μεσημέρι σε περιοχή της Νεοχωρούδας στη Θεσσαλονίκη, όταν τρία σκυλιά ξέφυγαν από την επίβλεψη του ιδιοκτήτη τους, πήδηξαν στην διπλανή αυλή σπιτιού και επιτέθηκαν άγρια στην 50χρονη ένοικο.Σύμφωνα με πληροφορίες, όλα έγιναν το μεσημέρι της Κυριακής, περίπου στις 14.30, σε περιοχή της Νεοχωρούδας. Τρία σκυλιά, τα οποία φέρεται να ξέφυγαν από την επίβλεψη του ιδιοκτήτη τους, βρήκαν την πόρτα της αυλής ανοιχτή και επιτέθηκαν στην άτυχη 50χρονη.

Όλα δείχνουν πως η 50χρονη μητέρα στάθηκε το μεσημέρι διπλά άτυχη. Τις εργασίες στο σπίτι της της έκανε μαζί με κάποιον εργάτη κηπουρό ο οποίος ήταν κωφάλαλος και δεν άκουσε τις κραυγές της.

Στο σημείο κλήθηκε και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, ωστόσο δεν παρέλαβε τη σορό, καθώς η άτυχη γυναίκα είχε ήδη καταλήξει.

Οι αστυνομικοί προχώρησαν στη σύλληψη του ιδιοκτήτη των σκυλιών, ο οποίος αναμένεται να δώσει κατάθεση στο Α.Τ. Ωραιοκάστρου.

Τις έρευνες για τον αποτρόπαιο θάνατο της 50χρονης έχει αναλάβει η ΕΛΑΣ.

Ο πρώην σύζυγος της άτυχης γυναίκας, Στέργιος Κουτσουβαλόγλου, συγκλονισμένος μιλάει στο seleo:

“Με πήρε ο γείτονας τηλέφωνο. Ήμουν στη μητέρα μου στην Δράμα και μου είπε ότι την Ελισάβετ της όρμησαν και είναι άσχημα. Έλα γρήγορα. Πήρα την αδερφή της τηλέφωνο στον Εύοσμο να σπεύσουν πιο γρήγορα από εμένα. Ξύπνησαν τα παιδιά, βγήκαν έξω και την βρήκαν κομματιασμένη”.

Στο σημείο κλήθηκε και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, ωστόσο δεν παρέλαβε τη σορό, καθώς η άτυχη γυναίκα είχε ήδη καταλήξει.

Οι αστυνομικοί προχώρησαν στη σύλληψη του ιδιοκτήτη των σκυλιών, ο οποίος αναμένεται να δώσει κατάθεση στο Α.Τ. Ωραιοκάστρου. Τις έρευνες για τον αποτρόπαιο θάνατο της 50χρονης έχει αναλάβει η ΕΛΑΣ.

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα