Δευτέρα, 20 Μαΐου, 2024
Αρχικήseleo ΘέμαΘεσσαλονίκη: Με μαχαίρι «push dagger» σκότωσε ο Νορβηγός τον αστυνομικό

Θεσσαλονίκη: Με μαχαίρι «push dagger» σκότωσε ο Νορβηγός τον αστυνομικό

Νέες αποκαλύψεις έρχονται στη δημοσιότητα για την άγρια δολοφονία του 32χρονου αστυνομικού σε μπαρ στη Θεσσαλονίκη από έναν 44χρονο Νορβηγό.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο δράστης είχε στην κατοχή του ένα μαχαίρι τύπου «push dagger». Η αστυνομία προσπαθεί μέσα από δαχτυλικά αποτυπώματα να δει εάν ο 44χρονος είχε απασχολήσει στο παρελθόν τις Αρχές στη χώρα μας. Επιπλέον, οι Αρχές διατηρούν και αλληλογραφία με τις Νορβηγικές Αρχές για να δουν εάν είχε απασχολήσει στη Νορβηγία ο δράστης.  Επιπλέον εξετάζεται η ποσότητα αλκοόλ που είχε καταναλώσει ο Νορβηγός. Σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΠΕ-ΜΠΕ, ο δράστης ζούσε μόνιμα στην Ελλάδα και φαίνεται πως ήταν γνωστός πελάτης στο κατάστημα.

Ανακοίνωση της ΕΛΑΣ

Ανακοίνωση για το αιματηρό περιστατικό εξέδωσε η ΕΛΑΣ:

«Πρώτες πρωινές ώρες σήμερα (28-12-2023), εντός καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος σε περιοχή της ανατολικής Θεσσαλονίκης, 44χρονος αλλοδαπός επιτέθηκε με αιχμηρό αντικείμενο (μαχαίρι) σε βάρος δύο 32χρονων ημεδαπών τραυματίζοντας θανάσιμα τον έναν εξ’ αυτών στην αριστερή τραχηλική χώρα και σοβαρά τον έτερο στα κάτω άκρα.

Αστυνομικοί της Διεύθυνσης Αστυνομικών Επιχειρήσεων Θεσσαλονίκης, που προσέτρεξαν άμεσα στο σημείο, ακινητοποίησαν και συνέλαβαν τον 44χρονο δράστη.

Επιπλέον, στον τραυματία παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες από τους ανωτέρω αστυνομικούς και στη συνέχεια μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο της πόλης όπου νοσηλεύεται.

Στο σημείο μετέβη συνεργείο της Υποδιεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών Βορείου Ελλάδος, για την εξερεύνηση του χώρου.

Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής και Προσωπικής Ελευθερίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης».

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα